BAZAR

HOROSCOP CHINEZESC 2015: ANUL CAPREI DE LEMN

HOROSCOP CHINEZESC 2015: ANUL CAPREI DE LEMN 

Horoscopul chinezesc pentru anul 2015 este dictat de Capra de Lemn. Anul Caprei de lemn incepe pe data de 19 Februrarie 2015 si se incheie pe data de 7 Februarie 2016. Conform zodiacului chinezesc, Capra este simbolul armoniei, sensibilitatii, sinceritatii, dar si al manifestarilor neasteptate. Energia si-o ia de la Yin si chiar daca este destul de capricioasa, cand vine de vorba de dispuste, ea este reprezentul perfect al pacifismului. Conform aceluiasi calendar chinezesc, Capra este al optulea element al zodiacului chinezesc, drept urmare este reprezentata de cifra 8. In astrologia orientala, cifra 8 este considerata cifra norocoasa a anului 2015. Pentru a te bucura de protectie astrala din partea Caprei, trebuie sa fii nascut in unul dintre anii:1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 sau 2015.

HOROSCOP CHINEZESC 2015:

Aflat sub influenta Caprei, anul 2015 se anunta a fi unul destul de prosper, dar in acelasi timp se anunta a fi un an destul de capricios. Spre deosebire de Anul Calului de lemn – anul 2014, noul an se anunta a fi mult mai interesant, schimbarile care vor avea loc, desi se vor intampla brusc, ele vor fi in bine si ne multumi pe fiecare dintre noi. Chiar daca Capra este un simbol al armoniei si sensibilitatii, cand o apuca toanele ea devine imprevizibila. Se zbenguie pana ramane fara energie, iar apoi se potoleste si revine la normalitate. La fel se va intampla si cu anul 2015, atunci cand vom crede ca avem lucrurile sub control, ca totul se indreapta in directia corecta, vor interveni schimbari, vor aparea fluctuatii nedorite, isi vor face de cap pentru un timp, iar in cele din urma ne vor lasa intr-un punct in care am fi ajuns mult mai greu daca am fi pastrat asa-zisul ritm al normalitatii.

Indiferent de zodia chinezeasca de care apartinem, anul 2015 poate fi considerat plin de noroc. Capra, printre altele, este si simbolul norocului. Fiind capricioasa, uneori mai da si gres, dar de cele mai multe ori, ea ajunge acolo unde isi doreste si nu neaparat urmand un plan anume, ci incercandu-si norocul, scrie horoscopcafe.ro.

Pe de alta parte, anul 2015 va fi un an perfect pentru tot ceea ce inseamna activitate artistica, intelectuala, pentru imbunatatirea relatiilor dintre oameni si, in general, pentru tot ceea ce implica respect si recunostinta. Chiar daca vor fi si turbulente, putem profita de ele. Daca asteptam pana trece furtuna, nu trebuie decat sa actionam cu cea mai mare incredere si sa fim siguri ca tot ce vom intreprinde dupa ce a trecut valul, va fi de bun augur.

BERBEC (DRAGON) – 21 martie – 19 aprilie

Un Dragon mai ascultator, dar numai la suprafata, isi da singur sfaturi si, in timp ce pare atat de pasnic si prietenos, poate fi extrem de constant in ce priveste drumurile si ideile sale. Violenta sa este stinsa si ascunsa, in acest an, dar va iesi imediat la suprafata atunci cand simte un pericol. Va fi o persoana mai controlata si rabdatoare, devotata si serioasa. Cea mai mare parte dintre ei vor face cheltuieli prea multe.

TAUR (SARPE) – 20 aprilie-20 mai

Este posibil Ca Serpii să se ataseze prea tare de trecut. Nativului Sarpe anul ii va aduce idei si binecuvantare, ca rod al dorintelor sale, lucruri care l-ar face sa fie in general indecis. Cu toate acestea, va fi mereu gata sa stabileasca relatii noi. Va rezulta un tip cu un caracter constructiv, extrem de simtit, cu un calm apasator si un ochi foarte fin pentru frumos. Sarpele va fi mai usuratic, dar va fi foarte atent cu persoana sa si isi va da siesi, ca de obicei de altfel, o buna indrumare pentru securitatea si confortul personal.

GEMENI (CAL) – 21 mai-21 iunie

Va fi mai schimbator si inventiv. Gusturile fine si manierele distinse impreuna cu intelpciunea si umorul Calului pot crea armonia dorita. Influenta lui Mercur face ca nativul sa mai reduca de regulă din sensibilitate si sa obtina mai mult simt pragmatic, de actiune si de abordare a vietii. In acest an insa nu este exclus ca sensibilitatea emotionala sa se intensifice (mai ales in lunile de iarna) si sa se reflecte in comportamentul cotidian prin refuzul comunicării, care este esenta Geamanului, „hrana” sa de zi cu zi. Sentimental, va considera ca se simte mai bine singur si este posibil sa refuze toate propunerile amoroase (care nu vor fi putine).

RAC (OAIE) – 22 iunie -21 iulie

Un caracter profund si marinimos, cu iubire pentru copii. Poate fi usor ranit, se poate da la o parte rapid si poate lua o atitudine nepasatoare. Timid si sensibil la disconfort si privatiuni, va dori bogatia si armonia conjugala. Pe langa faptul ca este inchis de inhibitiile sale fara sens, va fi foarte generos si se va ocupa in mod si mai serios de casa si sarcinile sale. Daca va putea, va fi un patron al artelor. Nu poate sa traiasca singur si isi va face foarte multi prieteni, pe langa numerosii membrii de familie, care il fac fericit. Pentru acesti nativi, Anul Oii aduce prosperitate inainte de toate.

LEU (MAIMUTA) – 22 iulie-21 august

„Grandioasa” Maimuta va indeparta usor timiditatea adusa de acest an si va fi în continuare curajoasa si iute la minte. Maimuta va fi respectabila si va dori ca bunatatea si nobletea sa ii ridice nivelul de viata in care ea crede foarte mult. Mai putin pesimista si nu asa de sensibila la critica, aceasta persoana va fi foarte practica si va obtine tot ceea ce isi doreste. Nu va duce niciodata lipsa de caldura, ironiile din acest an fiind mai putin sarcastice. Financiar si sentimental va beneficia de ocazii iesite din comun, mai ales ca si starea de sanatate ii va da aripi.

FECIOARA (COCOS) – 22 august-2 septembrie

Distins, foarte simpatic, dar cam risipitor. Cocosul va fi mai cumpatat si mult mai atent cu banii. Din aceasta combinatie, va pune mai mult pret pe principiile economiei, devotamentului si judecatii la rece. Poate fi mai categoric, daca insusirile pozitive ale anului sunt folosite corespunzator. Sunt niste suflete inteligente carora le place sa invete, dar nu sa si actioneze ca pana acum, mai ales in folosul celorlalti.

BALANTA (CAINE) – 23 septembrie-22 octombrie

Cainele va adora sa fie in centrul atentiei si sa fie inconjurat de simpatie. Prietenia si acceptul celor din anturaj devin vitale. Poate sa para o persoana usuratica si sensibila, dar exista un grad de rezerva si de rezistenta. O autoritate in toate formele artei si frumosului, are un simt ascutit al echilibrului si culorilor. Va tinde sa fie om de cultura, stilat si poate grandios in felul cum se imbraca. Firea sa foarte deschisa il face sa isi ia pauze prea lungi si prea dese, sa numere „voturile” si sa adune intruna opinii. Este imperativ sa se afirme prin talentul sau si nu sub ocrotirea puternica a altora.

SCORPION (MISTRET) – 23 octombrie-21 noiembrie

O persoana puternica la minte si trup, dar inzestrata cu o finete in exprimare si creativitate, care pot pacali si pe cei mai buni psihologi. Isi asculta instinctul, persoana iubita, si in final opinia publica (exact in aceasta ordine). Dar orice altceva a pus in trecut la cale Mistretul, in acest an va evolua si va pune pret pe orice este legat de reusita lui. Nu ii va placea insa sa-i raneasca pe altii, laudandu-se dupa victoriile sale. Va actiona la limita autocompatimirii si ii va forta pe cei din jur să se implice. Succesul financiar va fi asigurat.

SAGETATOR (SOBOLAN) – 22 noiembrie-21 decembrie

Bine intentionat si intelept, cu o viziune foarte larga asupra intamplarilor si viitorului. Onest si direct, ocoleste totusi detaliile suparatoare si munca grea. Va dori, in acest an, sa cunoasca inaltimi noi si sa defineasca teorii avangardiste. Acest tip este mai mult atletic decat sensibil si poate sa rada de greselile sale si sa apeleze la o reala critica. Inzestrat cu un simt estetic si gusturi fine, va putea sa inventeze stiluri noi, indraznete. Increzator in puterile sale, va fi suparator prin sinceritate. Financiar si sentimental va fi protejat.

HOROSCOP CHINEZESC 2015

Citește mai mult pe hotnews.ro.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button