BAZAR

HOROSCOP CHINEZESC 2014: ANUL CALULUI DE LEMN

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Tigrului – 21 ianuarie – 19 februarie

In actuala conjunctura patronata de Calul de Lemn, luna Tigrului se anunta destul de capricioasa si cu siguranta dificila din punct de vedere emotional. In aer pluteste o anumita instabilitate a sentimentelor si schimbari bruste de dispozitie. Acest lucru va duce cu siguranta la tensiuni in cuplu si din pacate, se pot destrama multe povesti de dragoste.

Aceste conflicte pot fi alimentate si de greseli mai vechi din trecut, peste care cei doi parteneri nu au trecut de fapt niciodata. Pentru a rezolva aceste situatii dificile, trebuie sa inchidem definitiv anumite usi catre anii trecuti si sa ne concentram asupra viitorului.

ZODIAC CHINEZESC 2014: ANUL CALULUI DE LEMN. Ce provocări vă aşteaptă în 2014

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Iepurelui – 20 februarie – 20 martie
Iepurele este un semn care desemneaza empatia si grija fata de ceilalti. Astfel, aceasta luna aduce pacea si impacarea in cuplu sau in familie. Cei mai multi dintre noi vor fi inclinati sa asculte mai mult decat de obicei si sa nu traga concluzii rapide.

Este un moment mai mult decat potrivit pentru a ne recunoaste greselile si pentru a ne elibera de orice energie negativa acumulata pe parcursul anului.

In mod normal, in luna Iepurelui, oamenii au un libidou mai crescut ca de obicei si prind gustul placerilor senzuale consumate in pripa. Acest lucru este echilibrat insa de fidelitatea Calului de lemn. Prin urmare, cei mai multi dintre noi vor avea dispozitii romantice si nu vor fi tentati sa insele.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Dragonului – 21 martie – 19 aprilie

Este o luna care sta in primul rand sub semnul focului. Acest lucru inseamna ca este o perioada dinamica si plina de pasiune. Cei mai multi dintre noi se vor ocupa cu predilectie de viata sentimentala.

Combinatia dintre patronul de lemn al anului si Dragonul de foc desemneaza o luna foarte intensa, benefica in mod special pentru cei care, pana in acest moment, nu si-au gasit un partener. Acest lucru se poate schimba cel mai probabil in prima jumatate a lunii.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Sarpelui – 20 aprilie – 20 mai

Sarpele este un semn destul de constant iar combinatia cu patronul anului 2014 arata un moment in care se vor consolida relatiile personale. Legaturile cu rudele se vor intari iar cuplurile stabile vor traversa o perioada foarte romantica.

Pentru cei care si-au gasit un partener mai devreme in luna Dragonului, Sarpele ii va ajuta sa cimenteze lucrurile sau, in orice caz, sa ia o hotarare serioasa cu privire la actuala relatie amoroasa.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Calului – 21 mai – 21 iunie

Luna Calului din Anul Calului este o perioada foarte instabila si plina de evenimente neprevazute. De aceea, este nevoie de foarte multa diplomatie. Atentia cade in mod special asupra vietii profesionale, unde se anunta schimbari majore.

Multi dintre noi vor fi tentati sa isi schimbe locul de munca sub impulsul momentului insa nu va fi cea mai indicata varianta. Pentru o astfel de hotarare importanta este nevoie de o perioada mai lunga de gandire si trebuie sa cumpanim foarte bine intre avantajele si dezavantajele unei asemenea actiuni de amploare.

Prin urmare, in aceasta luna orice decizie trebuie sa fie rezultatul unui proces de gandire indelungat.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Oii – 22 iunie – 21 iulie

Luna Oii din 2014 este cel mai bun moment pentru adoptarea unor hotarari care ne pot schimba decisiv viata. In aceasta perioada suntem mai inclinati catre meditatie si vom judeca totul foarte obiectiv. Luna Oii favorizeaza in mod special nativii nascuti in anii Mistretului, Calului sau Iepurelui.

Acestia vor lua cele mai bune decizii, in special in ceea ce priveste viata profesionala, si se vor bucura de rezultatele lor pozitive pentru o perioada indelungata de timp.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Maimutei – 22 iulie – 21 august

Mijlocul verii este momentul marilor realizari din 2014, atat in ceea ce priveste cariera cat si viata personala. Este un moment foarte bun pentru o casatorie, in special pentru nativii in Sobolan, Dragon sau Caine.

Cei care se vor concentra mai mult asupra vietii profesionale, vor constata in aceasta luna ca eforturile lor din ultima perioada vor fi rasplatite cu o marire de salariu si chiar cu o promovare.

In luna Maimutei se vor vedea rezultatele muncii de pana acum si cei mai multi dintre noi vor beneficia de mai mult timp liber ca de obicei, pe care, cel mai probabil il vor petrece in compania familiei si a oamenilor dragi.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Cocosului – 22 august – 22 septembrie

Relatia dintre Cocos si Calul de Lemn este una echilibrata. Prin urmare, aceasta luna nu va fi la fel de intensa cele de la inceputul anului. Reflexele functioneaza mai lent si nu vom mai fi tentati sa actionam impulsiv.

Este o perioada de relaxare in care trebuie sa ne indreptam atentia in mod special catre relatiile de familie. In cercul oamenilor apropiati se pot ivi cateva conflicte minore care pot fi aplanate foarte usor, cu un strop de diplomatie. Luna Cocosului aduce zile foarte bune pentru faurirea unor planuri realiste de viitor.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Cainelui – 23 septembrie – 22 octombrie

O combinatie interesanta intre un semn foarte social (Cainele) si unul extrem de mandru (Calul) ne va aduce o luna plina de veselie. Vom iesi mai mult din casa si vom avea prilejul sa cunoastem oameni noi cu care vom lega relatii trainice.

In acelasi timp, este o perioada foarte buna pentru negocierea unor contracte sau pentru initierea unor afaceri pe cont propriu. Prin urmare, luna Cainelui va aduce prietenii noi precum si posibilitati foarte profitabile de colaborare.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Mistretului – 23 octombrie – 21 noiembrie

Mistretul este un semn destul de greu de mobilizat, destul de taciturn si nu exceleaza la capitolul socializare. Din fericire, Calul de Lemn compenseaza aceste mici neajunsuri.

Pe de cealalta parte, prezenta Mistretului desemneaza o luna in care intuitia va functiona din plin si vom sti sa speculam oportunitatile aparute, in special pe plan profesional.

Programul tuturor va fi destul de incarcat in aceste zile si din aceasta cauza pot aparea mici tensiuni in cuplu sau in viata de familie, dar vor fi aplanate cu usurinta.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Sobolanului – 22 noiembrie – 21 decembrie

Cu siguranta in aceasta perioada nu va avea nimeni timp sa se plictiseasca. Cei mai multi dintre noi vor lasa deoparte activitatile de rutina si vor pune bazele unor proiecte personale foarte indraznete.

Este o luna minunata pentru a socializa si pentru a lega prietenii noi care mai tarziu, se pot transforma in povesti de dragoste. Cuplurile deja stabile vor avea ocazia in aceasta perioada sa faca mai multe activitati in doi si chiar sa plece in calatorii de placere.

Este foarte posibil ca in cercurile de oameni apropiati sa apara mici conflicte sau discutii aprinse declansate de puncte de vedere diferite, daca nu cumva chiar opuse. De aceea, este nevoie de multa putere de convingere si trebuie sa invatam puterea compromisului.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Boului – 22 decembrie – 20 ianuarie

Relatia Boului cu cea a Calului de Lemn este destul de echilibrata. In timp ce unul dintre ei are meticulozitate, celalalt are suficienta impetuozitate cat sa condimenteze aceasta luna. Prin urmare, zilele patronate de Bou stau sub semnul spontaneitatii.Acest lucru va fi pus in practica in special in viata personala, acolo unde ar putea aparea numeroase surprize placute din partea oamenilor dragi.

Nativii in Sarpe, in mod special, precum si cei in Cocos vor fi manati de dor de duca. De aceea, pot face cateva calatorii foarte placute alaturi de oameni dragi, sub impulsul momentului, manati pur si simplu de instinct.

HOROSCOP CHINEZESC 2014: Luna Tigrului – 21 ianuarie – 19 februarie

In actuala conjunctura patronata de Calul de Lemn, luna Tigrului se anunta destul de capricioasa si cu siguranta dificila din punct de vedere emotional. In aer pluteste o anumita instabilitate a sentimentelor si schimbari bruste de dispozitie. Acest lucru va duce cu siguranta la tensiuni in cuplu si din pacate, se pot destrama multe povesti de dragoste.Aceste conflicte pot fi alimentate si de greseli mai vechi din trecut, peste care cei doi parteneri nu au trecut de fapt niciodata. Pentru a rezolva aceste situatii dificile, trebuie sa inchidem definitiv anumite usi catre anii trecuti si sa ne concentram asupra viitorului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button