HOROSCOP: Care sunt cele mai manipulatoare femei în funcție de ZODIE

de:
19 oct. 2015
4 Afișari
HOROSCOP: Care sunt cele mai manipulatoare femei în funcție de ZODIE

1.Taur

Femeia Taur este foarte bine pusă la punct, are toate lecţiile învăţate şi-şi cunoaşte foarte bine interlocutorul înainte de a-l avea în faţă. Pune mare accent pe armele sale de seducţie, e capabilă şi sigură pe ea, aşa că e aproape imposibil să-i rezişti mai ales când îţi cere în mod suav câte un capriciu, o plăcere. Pune mare accent pe senzualitate, feminitate şi va face tot ce-i stă în putinţă pentru a-şi duce la bun sfârşit planurile.

2.Gemeni

Femeia Gemeni este o petrecăreaţă, o fire energică ce-i place să facă cuceriri peste tot pe unde merge. Nu se va mulţumi în veci doar cu un singur bărbat şi cu ce poate acesta să-i ofere. Adoră luxul şi bunăstarea aşa că întotdeauna îşi va căuta variante şi alternative. Va obţine întotdeauna ceea ce-şi doreşte şi va apela la compromisuri, la sexualitate dacă este nevoie doar pentru a ieşi aşa cum îşi doreşte. Bărbaţii naivi şi care se îndrăgostesc repede sunt “prada” ei favorită.

3. Fecioara
Femeia Fecioara este extraordinar de ordonată, liniştită, calmă şi organizată în toate. Când vine vorba de partener este extrem de selectivă şi mereu te va face să te simţi inferior ei doar pentru că te-a ales pe tine şi nu pe altul. Te va manipula să faci tot ceea ce îşi doreşte deoarece de fiecare dată se va da pe sine drept exemplu şi se va juca puţin cu psihicul tău. Îţi va impune noi norme despre ceea ce este bine, corect şi ce trebuie să faci de acum încolo pentru a nu o supăra.

Citește mai multe pe yve.ro. 

Cookies