HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: HOROSCOP DUMINICĂ 28 IUNIE 2015. ZODII AZI DUMINICĂ

de:
27 iun. 2015
0 Afișari
HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU: HOROSCOP DUMINICĂ 28 IUNIE 2015. ZODII AZI DUMINICĂ

Horoscop zilnic berbec, AZI, Duminică 28 iunie 2015

Trebuie să fiți foarte atenți dacă vreți să încheiați astăzi un contract sau un acord de colaborare. Trebuie să purtați o conversație liniștită și să nu acuzați pe nimeni, ci mai degrabă să încercați să vorbiți deschis despre problema existentă.

Horoscop zilnic taur Duminică 28 iunie 2015

Astăzi aveți mai multă creativitate în activitate și nu lăsați grijile sau nesiguranța să vă oprească, mai ales atunci când vine vorba de exprimare, activitatea creativă sau o opinie. Este o zi potrivită pentru a discuta probleme în cazul în care doriți să ajungeți cât mai repede la un consens.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 28 iunie 2015

Fiți deosebit de vigilenți în ceea ce privește informațiile pe care le primiți și conversațiile pe care le purtați. Dacă planificați să plecați într-o vacanță cu partenerul de viață, acum este momentul potrivit pentru a pune la punct toate detaliile.

Horoscop zilnic rac Duminică 28 iunie 2015

Discutați problemele de la locul de muncă cu un coleg, sau cu un prieten apropiat în care aveți încredere, deoarece vă poate oferi multe sfaturi valoroase. Este o zi favorabilă pentru soluționarea problemelor juridice și financiare.

Horoscop zilnic leu Duminică 28 iunie 2015

Leii sunt dispuși să comunice și să împărtășească ideile lor cu prietenii și colegii. Faceți ceea ce simțiți că este potrivit pentru dvs, însă țineți cont și de opiniile celorlalți.

Citește continuarea pe BEWOMAN.RO.

Cookies