BAZAR

HOROSCOP AUGUST 2014: O luna excelentă pentru aproape toate zodiile. HOROSCOP AUGUST 2014

Horoscop luna august 2014 – Berbec
Astrele vă sprijină și astfel puteți obține o recompensa. În această lună cei mai mulți dintre dvs vor avea beneficii financiare și de succes la locul de muncă. Sunteți înconjurați de prieteni și de cei dragi. Mijlocul lunii este o perioada este favorabilă pentru investiții. 

Horoscop luna august 2014 – Taur
Luna această veți vedea și auzi o mulțime de lucruri interesante și utile. Foarte curând veți avea nevoie de mai mulți bani, dar vi se va oferi un loc de muncă în plus. Veți fi epuizat din cauza muncii. Va trebui să finalizați sarcinile neterminate de colegii care trebuie brusc să meargă undeva. August se va finaliza cu succes.

Horoscop luna august 2014 – Gemeni
Punerea în aplicare a planurilor dvs va depinde de intențiile unui prieten sau a unei persoane influente. Ajungeți la o înțelegere cu partenerii în afaceri și aveți succes în probleme juridice. Aveți grijă deoarece pot apărea posibile certuri în realatia de cuplu sau în căsnicie. August este de fapt o lună bună pentru a învăța, probabil, pentru turism, vizite și întâlniri cu persoane speciale, care vă pot deschide ochii la noi posibilități pentru dezvoltarea personală și profesională, astfel că acceptați invitațiile care pot apărea.

Horoscop luna august 2014 – Rac
Luna august poate fi un moment bun pentru imaginație, creativitate, design, o zi interesantă pentru scriitori, chiar și pentru cine are un site web. Situația economică poate primi un impuls, este un moment bun pentru venituri suplimentare. Oamenii cu care ați făcut schimb de cuvinte dure, vă vor cere scuze, chiar dacă vina nu este în întregime a lor.

Horoscop luna august 2014 – Leu
Va fi, probabil, foarte dificil să remidiați situația profesională din cauză că repetați mereu aceleași greșeli. În ciuda faptului că luna august e o perioadă de vacanță, pentru mulți aceasta va fi una în care vor avea de facut acțiuni oficiale sau judiciare. Dacă sunteți singuri, este ideal pentru a cunoaște pe cineva intim, dar aveti grijă, unele aventuri se pot termina cu obligații nedorite. Dacă sunteți într-o relație sau sunteți căsătoriți, aveți grijă deoarece pot apărea posibile certuri.

Horoscop luna august 2014 – Fecioară
Antreprenorul va veni la dvs. Acesta este motivul pentru care puteți conta pe o luna de succes în domeniul profesional. Fiți atenți atunci când faceți tranzacțiile. Creșterea tranzacțiilor și creșterea veniturilor vă pot permite să faceți achiziții de proprietate.

Horoscop luna august 2014 – Balanța
Va trebui să faceți pe neașteptate un cadou. Improvizați. Sunteți de acord să vă întâlniți cu prietenii – dacă vă invită sau dacă îi sunați. În viață de cuplu pot apărea unele probleme de comunicare și de înstrăinare.

Citeste continuarea pe Bewoman.ro


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button