BAZAR

HOROSCOP ASTĂZI, SÂMBĂTĂ 21 FEBRUARIE 2015. CE PREZIC ASTRELE SÂMBĂTĂ. HOROSCOP 2015: DRAGOSTE, BANI

Horoscop zilnic berbec Sâmbătă 21 Februarie 2015
În acest moment trebuie să fiți foarte discret și precaut în domeniul dumneavoastră de muncă și să nu intrați în conflicte. În caz contrar, ați putea fi rănit. În dragoste, încercați pe cât cu putință să vă înțelegeți persoana iubită.

Horoscop zilnic taur Sâmbătă 21 Februarie 2015
Poate că vă confruntați cu o serie de ghinioane inevitabile în ocupațiile dvs. Pentru a rezolva aceste lucruri, trebuie să lăsați deoparte mândria și să cereți susținerea celor care vă însoțesc la locul de muncă.

Horoscop zilnic gemeni Sâmbătă 21 Februarie 2015
Vreți să aveți acces la mai multe, în conformitate cu abilitățile dumneavoastră profesionale sau cu condițiile de muncă, dar trebuie să așteptați să apară noi oportunități. În dragoste, vă apropiați din ce în ce mai mult de o persoană dragă.

Horoscop zilnic rac Sâmbătă 21 Februarie 2015
Implicați-vă în noile proiecte cu încredere, pentru că astrele favorizează acest lucru dacă sunteți dispuși să lucrați din greu. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, nu eliminați nici o posibilitate care vă este la îndemână.

Horoscop zilnic leu Sâmbătă 21 Februarie 2015
Ați putea primi o veste pozitivă despre o afacere sau un proiect. În dragoste, ar trebui să fiți mai explicit în fața partenerului, pentru că nu v-ați putut ține de o promisiune.

Citeste restul pe BEWOMAN.RO!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button