HOROSCOP APRILIE 2016. HOROSCOP LUNAR pentru APRILIE 2016- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

de:
01 apr. 2016
0 Afișari
HOROSCOP APRILIE 2016. HOROSCOP LUNAR pentru APRILIE 2016- BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU

Horoscop aprilie 2016, Berbec:

Începând cu data de 5 aprilie, șarmul și carisma voastră ar putea atrage atenția asupra voastră mai mult decât în mod normal. Din 6 încolo, vă pot veni idei de rotunjire a veniturilor sau valorificare a economiilor și posesiunilor. Perioada 14-18 aprilie se anunță extrem de productivă pe plan profesional. Din data de 17 încolo, ar fi bine să evitați călătoriile la mare distanță de casă sau peste graniţe.

În zilele de 19 și 20 aprilie, toate reflectoarele sunt ațintite asupra voastră, deci aveţi grijă să nu faceţi lucruri care v-ar putea dăuna reputația, fie ea socială sau profesională. În intervalul 22-24 al acestei luni, aţi putea fi tentaţi să faceţi o schimbare radicală de imagine care să surprindă pe toată lumea.

Din data de 28 aprilie încolo, aţi putea lua unele decizii de ordin financiar cel puțin neobişnuite. Vă recomand să nu faceţi speculații financiare sau investiții prea mari întrucât există riscul să vă aducă mai multe pierderi decât câștiguri. Din data de 30 încolo, norocul vostru la bani se schimbă în bine într-o anumită măsură, dar nu vă poziționează în afara oricărui pericol.

Horoscop aprilie 2016, Taur:

Din data de 5 încolo, ar putea reapărea în viața voastră un fost partener, iar dacă sunteţi implicaţi deja într-o relație de lungă durată, aţi putea fi tentaţi să daţi curs unei aventuri. Nu este exclus ca, din data de 6 încolo, abilitățile voastre de comunicare și socializare să se potențeze vizibil. Profitaţi de acest aspect și ieşiţi mai mult în lume. Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 par cele mai favorabile pentru voi.

Din data de 17 încolo, voi sau partenerul de viață ați putea trece prin crize violente de gelozie și posesivitate. Dacă relația voastră începe să scârţâie, luaţi măsuri rapid și reveniți pe calea cea bună. Dacă la începutul lunii aprilie aţi reînnodat legăturile cu un/o fost/ă iubit/ă sau aţi început o relație ilicită, lucrurile s-ar putea întoarce împotriva voastră cândva în decursul zilelor de 19 și/sau 20.

Este posibil ca situația aceasta complicată de ordin sentimental să aibă parte de o turnură cel puțin surprinzătoare cândva în zilele de 22, 23 și 24 aprilie. S-ar putea ca, după data de 28, să nu mai aveţi vorbele la voi, deci evitaţi discuțiile care v-ar putea aduce la conflicte cu cei din anturajul vostru. Începând cu data de 30 aprilie, șarmul și carisma vă pot face de-a dreptul irezistibili pe plan social.

Horoscop aprilie 2016, Gemeni:

Viața voastră socială s-ar putea anima considerabil după data de 5 când popularitatea voastră crește simţitor. Se prea poate să începeţi să dezvoltați altfel de sentimente pentru un/o prieten/ă. De obicei, sunteţi nişte persoane deschise la idei noi și comunicativi, dar după data de 6, v-aţi putea dovedi ceva mai reticenţi la părerile altora și mai puțin sociabili decât i-aţi obișnuit pe cei din anturajul vostru.

Zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18 se pot dovedi prielnice meditației și introspecției, mai ales dacă simţiţi că viața voastră nu evoluează în direcția pe care v-aţi propus-o. Cândva în ziua/lele de 19 și/sau 20, aţi putea fi sceptici privind faptul că actualul partener de viață sau afaceri va mai face parte din peisaj în viitor. Vă recomand să nu luaţi împrumuturi pentru a finanța un proiect de grup sau un plan pe termen lung.

Cândva în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie, aţi putea începe o relație cu un/o amic/ă, indiciu că ceea ce simţiţi pentru el/ea este mai mult decât simpatie. Din data de 28 încolo, aţi putea fi destul de fixişti, nefiind dispuşi să renunţaţi la tiparele voastre de gândire în favoarea unor viziuni noi. Din data de 30 încolo, se prea poate să revină în viața voastră un/o fost/ă partener/ă sau să începeţi o aventură cu cineva.

Horoscop aprilie 2016, Rac:

Din data de 5 încolo, vă poate reveni entuziasmul în raport cu domeniul sau compania în care lucraţi. Este posibil ca acest lucru să se datoreze faptului că începe să vă placă unul/a dintre șefi/e. Abilitățile voastre de comunicare potențate aduc îmbunătățiri substanțiale vieții voastre sociale din data de 6 încolo. Cea mai bună perioadă pe acest plan luna aceasta este intervalul 14-18 aprilie.

După data de 17 aprilie, rezervele voastre de energie și productivitate scad, deci daţi-vă silința și drămuiți-le cât mai bine încât să nu cedaţi fizic sau nervos. Cariera sau poziția socială a voastră sau a partenerului s-ar putea interpune între voi cândva în decursul zilelor de 19 și 20. Analizaţi bine dacă vreţi să amestecaţi afacerile cu iubirea în zilele de 22, 23 şi 24 aprilie.

Din data de 28 încolo, agitația și toată vorbăria din anturajul vostru ar putea ajunge să vă obosească. Ar fi bine să nu lansaţi proiecte de grup sau afaceri la sfârşitul acestei luni. Aţi putea descoperi, din păcate, că necesitau mai multă muncă de rafinare. După 30 încolo, viața voastră socială ar putea da semne de îmbunătățire, poate prin intermediul unui/ei prieten/e drag/i.

Horoscop aprilie 2016, Leu:

Din data de 5 încolo, răsare soarele și pe strada voastră dacă sunteţi implicați într-o relație la distanță. Dacă sunteţi singuri, este posibil să vă cadă cu tronc cineva în afara ţării, de o altă religie sau naționalitate decât voi. După data de 6 aprilie, aţi putea atrage atenția şefilor prin deciziile luate sau opiniile voastre pertinente, reușind chiar să faceţi impresie bună cândva în zilele de 14, 15, 16, 17 şi 18.

Pasiunea dintre voi și partener ar putea începe să se stingă din data de 17 încolo. Se prea poate, de asemenea, ca cei mici să înceapă să vă submineze autoritatea. În zilele de 19 și 20, bazaţi-vă mai puțin pe cunoștințele voastre profesionale și mai mult pe experiența de muncă dobândită până acum. Dacă nu vă simţiţi bine și simptomele persistă, consultaţi un doctor și ascultaţi-l.

Din data de 28 încolo, îndemânarea voastră profesională ar putea începe să dea rateuri. Ar fi bine să vă consultați cu un şef ori cu un coleg de muncă mai experimentat dacă vă gândiţi să o luaţi pe cărări nebătătorite. Din data de 20 încolo, s-ar mai putea îndulci situația pe plan profesional, revenindu-vă elanul și reintrând în grațiile superiorilor, poate chiar mai mult decât ar fi cazul.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies