HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
09 oct. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec – Horoscop 9 octombrie

Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie, dar desi este o deplasare organizata pana in cele mai mici detalii, nu fi atat de sigur ca-ti vor iesi ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica sa ai un plan de rezerva in minte. Nici nu stii cum apare o situatie neprevazuta pe parcurs ce te obliga sa faci alegeri complet noi, iar spiritul tau prevazator isi va spune cuvantul. Daca ti-ai facut lectia de acasa, vei schimba usor macazul din mers.

Taur Horoscop 9 octombrie

Iubirea e cel mai dulce balsam al acestei zile, pentru ca nu mai conteaza ce se intampla pe alte planuri ale vietii tale daca inima ta este plina de emotii pozitive. Tot ce simti e la apogeu, emotiile dau in clocot. Poti fi indragostit de un loc, de o stare de lucruri sau de o persoana, nu are importanta, pentru ca investesti aceeasi pasiune in ceea ce iti place atat de mult. Te simti rasfatat de tot ceea ce este in inima ta si gasesti peste tot un detaliu cat de mic care sa te incante la maximum.

Gemeni Horoscop 9 octombrie

In loc sa ai parte de o zi linistita, departe de conflicte, iata ca motive de cearta apar peste tot, de parca unii uita ca disputele nu au ce cauta in atmosfera de weekend. Nu ai parte de companioni prea veseli, unii tensioneaza totul cu modul lor otravit de a privi lucrurile. Nimic nu le convine, totul merge pe dos, totul e motiv de critica si de suparare, si, in asemenea atmosfera, cum sa incepi tu sa le vorbesti de lucruri frumoase? Te vor lua si pe tine in vizor, incat nu scapi fara un perdaf, meritat sau nu. Fa abstractie de astfel de oameni!

Rac Horoscop 9 octombrie

Ca sa iti implinesti un vis maret in viitor, trebuie sa incepi de pe acum sa iei unele masuri. Sa studiezi intens si sa pregatesti incet terenul, sa aduni mai multi bani intr-un cont de economii si sa acumulezi treptat cunostintele care se vor dovedi a fi esentiale la etapa finala. E un demers de durata ce are la baza tehnica pasilor marunti, din aproape in aproape, dar care se va dovedi a fi foarte eficienta la final.

Leu Horoscop 9 octombrie

Nu calcula prea mult bugetul de care dispui, pentru ca nu vei fi multumit de rezultat. Trebuie sa incepi sa mai iei unele masuri cu privire la banii personali, pentru ca s-au cam imputinat rezervele in timp ce lista de datorii tot creste. Nu te lasa impresionat de cei care se plang intruna din cauza saraciei si a lipsurilor, pentru ca te pot influenta negativ si vei incepe sa vezi in jur doar pericole, crize si alte motive de deceptie.

Fecioara Horoscop 9 octombrie

Banii s-au cam dus si regreti acum, dar prea tarziu, ca ai fost atat de neglijent cu sumele manipulate in trecut. Ai dat iama prin bani si te-ai lasat furat de tot felul de capricii inutile si, cand calculezi cu ce ai ramas, nu ai prea multe motive de bucurie. Resursele financiare s-au subtiat simtitor si nici nu se intrevede deocamdata vreo ameliorare, dar in loc sa cheltuiesti in nestire, priveste la cei deja afectati de criza in jur si invata si tu ceva de la acestia.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies