HOROSCOP 9 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
09 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 9 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Ai mare noroc azi sa te afli in compania unei persoane net superioare tie ca experienta de viata, ca pregatire profesionala, ca atare profita de fiecare clipa in care stai in preajma ta. Deschide urechile si ochii pentru ca vin spre tine atat de multe raspunsuri utile, informatii necesare si sfaturi bune pe care le poti pune in aplicare imediat in beneficiul tau. Cel care iti transmite azi toate aceste informatii devine profesor pentru tine, un mentor care si-a asumat rolul de a fi sursa de informatie pentru altii care abia acum fac primii pati pe calea pe care el a devenit deja expert. Bucura-te de asemenea sansa!

Scorpion

Prea cari dupa tine un bagaj imens de amintiri care nu-ti fac bine, te raportezi prea mult la cele intamplate candva, din care deja ti-ai invatat lectia, deci ar fi timpul sa te debarasezi de povara si sa te concentrezi asupra prezentului. Ce a fost a fost, nu te mai intoarce acolo, ci elibereaza-te de acest balast emotional care nu-si mai are rostul. Din pacate ai in preajma oameni care, fac ce fac, si tot acolo in trecut te trag, deci ar trebui sa ii tii mai intai pe ei la distanta daca vrei sa te detasezi de ceea ce nu-ti mai face placere. De tine depinde sa inchizi acel capitol care nu te onoreaza!

Sagetator

Chiar daca nu primesti raspunsurile potrivite atunci cand ai dori tu, trebuie sa ai rabdare pentru ca ele vin totusi odata si-odata. Tu deocamdata cere de sus ghidarea potrivita si apoi asteapta, pentru ca nu pot veni solutiile exact atunci cand vrei tu, trebuie sa iti educi rabdarea si sa faci pace cu timpul care trece in ritmul lui firesc. Asteptarea are si ea un rost, pentru ca pe parcursul trecerii zilelor sau saptamanilor pana la atingerea acelui scop, mai ai multe de descoperit, de aflat, de invatat, deci timpul nu trece in zadar, ci ca o acumulare de capital si experienta.

Capricorn

Nu tine cont de suspiciunile celor din jur ori de cate ori le spui ca vrei sa faci un anumit lucru. Conteaza doar ceea ce vrei tu cu adevarat, ca atare porneste in directia aleasa fara sa te lasi oprit din mers de nimeni. Intotdeauna se vor gasi critici si carcotasi care vor comenta faptele sau deciziile tale, dar de data aceasta e in joc forta ta si poti trece peste orice animozitati cu brio. Nu stii ce resurse imense de energie si ambitie detii decat atunci cand depasesti cu succes astfel de afronturi. Dupa un astfel de succes, nimeni nu va mai spune despre tine ca esti sensibil, ci foarte puternic!

Varsator

Profesia cere enorm de la tine, chiar si eforturi suplimentare, dar esti mult prea ambitios ca s-o lasi mai moale, chiar si cand esti extrem de obosit, tragi tare, dorind sa atingi un nivel superior in proiectele la care muncesti cu atata seriozitate. Sefii sunt cu ochii pe tine si, tocmai pentru ca e reputatia ta in joc, nu te opresti din elan! Poate mai e cale lunga pana la rezultatele finale si ar trebui sa-ti dramuiesti mai bine energia, deci nu exagera cu eforturile depuse. Daca vor vedea ca poti da atat, sefii sau clientii vor cere din ce in ce mai mult de la tine, iar tu esti acelasi!

Pesti

Ceva iti spune ca, in spatele unor aparente, s-ar mai afla si altceva, de aceea ar fi bine sa amani marile decizii pe altadata, ca sa te informezi mai bine. S-ar putea sa apara de undeva o informatie contradictorie care sa dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori sa ceri detalii din mai multe surse, ca sa te convingi ca toate converg in aceeasi directie si nu se bat cap in cap, ori sa ai si un plan de rezerva oricand la indemana. Daca ai luat acum o decizie, s-ar putea sa descoperi, mai tarziu, ca exista si alta, poate si mai buna, deci ce-ar fi sa nu pui punct final inca?

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies