HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

de:
07 feb. 2017
1 Afișari
HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea. Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nevii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Apare azi in calea ta o persoana care iti inspira fericire, incredere deplina, ocrotire. Te simti in siguranta in compania sa si incerci sa profiti cat mai mult timp de energia pozitiva pe care o emana. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler in armura stralucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra si-ti arata asul din maneca, un inger trimis de sus pentru a-ti oferi tie exact ceea ce aveai mai mare nevoie. Fii deci atent la oamenii cu care intri azi in contact, pentru ca unul din ei are un rol sau poarta un mesaj cu totul special pentru tine si pe care merita sa-l asculti si sa-l pui in practica urgent, pentru ca e colacul tau de salvare.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca ti-ai luat candva angajamentul fata de cineva ca vei interveni in ajutorul lui la un moment dat, adu-ti aminte de promisiune si tine-te de cuvant. Tu oricum esti un om foarte corect care-si indeplineste intotdeauna legamintele, dar de data aceasta e posibil sa nu fie tocmai usor pentru tine sa duci la capat ce ai promis. Totusi, pentru ca esti om de cuvant, vei lasa la o parte activitatile tale urgente si vei pune umarul in solutionarea problemei celuilalt. Inca o misiune indeplinita pentru tine, meriti felicitari, dar te va motiva fantastic recunostinta pe care o vei citi in ochii celui care a beneficiat de ajutorul tau. Nu te intreba, insa, daca altii ar face la fel pentru tine…

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti. Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

Leu (23 iulie – 22 august)

Tu poti fi azi motorul principal al unui proiect de proportii, la care vor adera si altii cu mult entuziasm. Totul depinde de cum luati startul, de aceea trebuie sa fii convingator, energic, apeland la toate argumentele pe care le ai pentru a demonstra si celor din jur ca merita sa ti se alature. Se vede cat de multa pasiune investesti in acest proiect si vei primi si din partea celorlalti participanti suficiente semnale de incredere si de sustinere, care te vor stimula sa mergi mai departe. Nu esti singur in acest mare scop, deci uniti-va fortele cu totii!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Banii vin, dar se si duc intr-o clipa, pentru ca mergi pe un teren destul de superficial in privinta finantelor familiei. Sumele care vin contin putine zerouri si, pentru ca sunt sume atat de mici, au si plecat pentru diverse cumparaturi obligatorii. Rezuma-te la strictul necesar, spune nu oricaror capricii costisitoare, pentru ca nu e momentul potrivit pentru distractii. Chiar daca apar multe cheltuieli marunte, una cate una in final, adunate, dau o cifra mai mare, deci nu te lasa pacalit de cheltuieli de doi-trei lei! Ia aduna-le si vezi cat iese! Trebuie sa-ti administrezi cu grija banutii, dar cu o atitudine totusi optimista, ca vin si vremuri mai bune.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Actiunea la care iti aduci contributia are si o fata nevazuta care va iesi intr-o zi la iveala. Tu stii ca exista, dar preferi sa o pastrezi departe de ochii lumii, ca nu cumva sa-ti taie elanul care te cuprinde acum. Fii discret in privinta aspectelor negative, ca nu cumva sa le descopere si altii si sa se foloseasca de ele pentru a-ti strica tie cheful. Vei recunoaste public ceea ce acum tii ascuns, abia dupa ce vei ajunge la rezultatele visate. Sigur ca la orice succes exista si un pret de platit, dar nu spune inca nimanui care este, ca sa nu influenteze finalul.

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Te comporti ca un profesor gata sa tina predici severe celor care fac greseli, dar uiti ca si tu ai fost ca ei. Fii mai ingaduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar daca ii prinzi cu minciuna, pentru ca fiecare om e supus greselii. Mai bine le oferi un exemplu personal demn de urmat inainte de a-i ataca dur pe diverse cai. Poti oferi o lectie de viata extrem de folositoare, dar fara a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresiva. Nici tu nu le stiai pe toate candva ci ai invatat de la altii, deci pune-te si in pielea lor un pic.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Reusesti sa intervii la timp intr-o situatie din care ai putea avea mult de pierdut, poate chiar din propriile greseli. Datorita spontaneitatii de care dai dovada, dar mai ales datorita cumpatarii cu care intervii salvator in aceasta situatie, vei scapa nevatamat ca prin urechile acului de o primejdie. Altadata ai fi fost mult mai panicat si mai slab, dar nu si de data aceasta, pentru ca reusesti sa o descoperi la timp, printr-o analiza rapida a tuturor fetelor problemei, astfel incat nimic grav sa nu te atinga. Meriti felicitari pentru capacitatea de a te misca atat de repede chiar si in conditii de stres extrem!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Esti extrem de ocupat iar contactul cu lumea este foarte aglomerat, fiind intr-o continua agitatie toata ziua. Nu-ti propune azi deplasari la distante foarte mari, pentru ca nu detii toate resursele pentru a face fata unor calatorii mai lungi. Mult mai potrivite ar fi deplasarile scurte, prin imprejurimi, pentru ca e nevoie de tine repede inapoi acasa. Chiar daca esti deja la drum, vei descoperi ca apar tot felul de situatii nedorite care nu te lasa sa calatoresti conform planurilor facute de acasa, si ori esti nevoit sa stai pe loc, ori sa-ti modifici traseul din mers.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Cei care se cred mai puternici decat tine, in anumite privinte, vor privi ciudat atitudinea ta independenta, prin care arati, de fapt, ce vine te descurci de unul singur. Arati ca tu nu ai nevoie de cineva sa te indrume sau sa-ti dea ordine, iar celor autoritari din fire nu prea le convine asta, dar azi ai libertate deplina de decizie si de miscare. Nu asculti de nimeni, nici macar de cei care chiar detin fraiele puterii in privinta ta, pentru ca detii si tu toate resursele necesare pentru a arata ce poti, ce stii, cine esti si de a ajunge la succes prin forte proprii.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Cineva incearca sa-ti taie elanul cu povestiri rele despre ceea ce te asteapta, dar tu nu te lasi influentat. N-au decat sa bata pasul pe loc, blocati in depresie si neputinta, pentru ca tu privesti cu incredere spre viitor, pregatit pentru orice ar urma. Vei vedea ca aceasta atitudine pozitiva, increzatoare va fi si cea mai buna solutie pentru a ajunge acolo unde doresti, deoarece ceilalti, care-si fac griji din orice si isi toarna cenusa in cap, isi reduc singuri sansele de a depasi impasul. Nu te lasa coplesit de vestile cu tenta negativa: in fond fiecare cu norocul lui!

HOROSCOP 8 FEBRUARIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ, SCORPION

Cookies