HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
07 dec. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Nu ai incredere in colaboratorii pe care-i ai alaturi, poate unii chiar iti dau motive clare de suspiciune si preferi sa-i tii la distanta, ca sa nu depinzi cumva de interventia lor.

Presimti ca in anturajul tau s-a infiltrat un fals prieten care priveste cu invidie si un dram de rautate ceea ce faci, deci, daca intuitia te trage de maneca, ar fi bine sa tii cont de ea si sa reduci la minimum confidentele sau dialogul cu un astfel de om. Primesti suficiente avertismente asupra adevaratului caracter al acelei persoane ca sa poti lua masuri din timp ca sa-l scoti, incetul cu incetul, din zona ta intima. Nu ai nevoie de asemenea prieteni!

Taur

Nu pune la suflet replicile dure pe care ti le mai arunca unii in fata. Ei nu stiu sa se comporte, asta e tot, dar s-ar putea ca mesajul lor sa aiba sens si chiar sa-ti fie de folos, daca treci peste tonul agresiv cu care ti se adreseaza.

O discutie in contradictoriu inceputa azi, desi poate atinge si cote alarmante, se va dovedi a fi scanteia perfecta pentru a lua masuri mai drastice in viata ta: sa renunti la un obicei, sa opresti un drum care nu-si mai are rostul sau sa accepti din mers o alta opinie decat cea proprie. Chiar daca ideile pe care le auzi sunt complet diferite de ale tale, nu inseamna ca trebuie sa le ignori.

Gemeni

Astepti de undeva scanteia care sa-ti dea impulsul sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Doar de atat mai ai nevoie: de start, pentru a construi apoi totul cu succes, etapa cu etapa. Vestea poate sosi chiar acum, dupa care lucrurile vor evolua ca la carte, cu sansa de a ajunge la roadele visate mult mai repede decat ai fi sperat, semn ca prinzi un vant bun la pupa care te propulseaza direct la tinta finala.

Uneori ai nevoie de atat de putin pentru a schimba macazul! De o idee, ca atare aici trebuie sa depui cele mai mari eforturi: in gasirea solutiei cele mai bune pentru tine.

Rac

Ai pus punct unei actiuni, dar te indoiesti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poti schimba, nu mai are rost sa analizezi retroactiv totul, ci sa-ti asumi decizia luata. E un final de drum care te face acum sa regandesti totul, sa privesti inapoi, sa regreti alegerile facute, dar, pentru ca decizia e deja luata si nu mai poate fi schimbata, ar fi bine sa o accepti ca atare si sa accepti drumul ales.

Ai mereu senzatia ca ar mai fi existat si alte solutii, ca se putea face si altfel, dar e prea tarziu sa mai schimbi ceva, deci mergi mai departe in sensul ales de tine, fara a mai privi inapoi!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

HOROSCOP 8 DECEMBRIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies