HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
06 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. BERBEC

Atmosfera se anima in jurul tau pentru ca se apropie niste evenimente care te vor solicita la maximum. Greu ajungi la o intelegere cu ceilalti, pentru ca aveti viziuni extrem de diferite, dar important in acest moment e sa-ti urmezi calea asa cum ai ales, fara sa te lasi influentat de parerile din jurul tau. Unii iti vor distrage atentia de la scopul tau, venind numai cu critici si dispute, dar tu vei reusi sa ramai concentrat la telul cel mare, fara sa te lasi invins de atatea oprelisti. Tu stii cel mai bine ce ai de facut si ce poti!

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. TAUR

Poate nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ti oglindi visele in ceilalti, ca sa nu ai parte de deceptii. Tu le poti implini, nu ei!

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. GEMENI

Nu te lasa influentat de cei din jur care au tendinta de a trata o problema ca pe o bagatela, pentru ca se va dovedi a fi cu mult mai serioasa decat cred ei. Nu glumi pe seama lucrurilor importante, ci priveste cu atentie fiecare detaliu. Daca ignori cine stie ce aspect, cu gandul ca e nesemnificativ pentru ceea ce faci acum, va veni o zi cand exact acel lucru banal va iesi la lumina si va cere de la tine un bagaj de experiente pe care nu l-ai acumulat la vremea potrivita pentru ca ai crezut ca nu va fi niciodata necesar.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. RAC

Uneori, e nevoie sa purifici spatiul in care traiesti, sa dai afara ceea ce nu-ti face bine, sa te debarasezi de balastul care te inconjoara. Acorda atentie locului in care te afli si arunca pe fereastra tot ce nu-ti mai face bine, tot ce-ti blocheaza fericirea, tot ce-ti creeaza o senzatie de disconfort, ca si cum ai fi captiv intr-o lume impura. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emotii care nu iti fac bine, deci fa acest gest fara nici un fel de regret. Nu te lega de nimic, mai ales daca acel lucru chiar nu-ti inspira bucurie si pace, ca atare, daca in casa, in inima sau in viata ta exista un gunoi, da-l afara pur si simplu. Creeaza un spatiu nou de evolutie, ca si cum chiar tu esti altul!

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. LEU

Inainte de a atrage atentia asupra ta pentru o eventuala noua iubire, ar trebui sa te privesti pe tine insuti cu mai multa afectiune. Acorda-ti mai multa atentie, ocupa-te mai mult de corpul tau sau de aspectul exterior. E un moment bun sa faci o schimbare in modul tau de a fi, deci poti incepe cu alimentatia, cu regimul de viata, cu lookul, cu parul sau machiajul, pentru ca de aici ar putea surveni si o serie de schimbari in modul in care te vor vedea ceilalti. Ai toate sansele sa atragi ochii tuturor asupra ta daca decizi chiar de azi o transformare profunda, vizibila, uimitoare pentru ceilalti si chiar si pentru tine.

HOROSCOP 7 FEBRUARIE 2015. FECIOARĂ

Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar daca esti de acelasi sex ca tovarasele tale, pentru ca tu ai cu totul alte probleme pe cap. Se discuta despre cumparaturi, despre preturi, despre activitati mondene, or tu esti acum stresat de cu totul alte aspecte. Daca nu-ti gasesti locul in acest mediu, fa un efort sa pleci de aici, ca sa nu strici atmosfera in jurul tau cu o stare de indiferenta care-i poate deranja pe ceilalti.

Citește mai multe AICI. 

Cookies