HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
06 dec. 2016
6 Afișari
HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

E mare vanzoleala in jurul tau si nu reusesti sa mentii dialogul pe un teren pasnic. Ceilalti isi calm pierd cumpatul si ridica tonul fara motiv si, cum ai si tu o limita a rabdarii, e normal sa sari la un moment dat cand simti ca nu mai suporti tensiunea.

Ceva lipseste pentru a avea o discutie constructiva in care fiecare sa-si expuna punctul de vedere iar nevii pun stapanire pe fiecare incercare de a te face auzit sau inteles. Cand nu reusesti sa tii sub control energiile, furtuna e gata-gata sa rabufneasca. Ceilalti isi vor elibera nervii pe tine ca mai apoi sa te stresezi singur cum sa rezolvi problema.

Taur

Apare azi in calea ta o persoana care iti inspira fericire, incredere deplina, ocrotire. Te simti in siguranta in compania sa si incerci sa profiti cat mai mult timp de energia pozitiva pe care o emana. Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler in armura stralucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra si-ti arata asul din maneca, un inger trimis de sus pentru a-ti oferi tie exact ceea ce aveai mai mare nevoie.

Fii deci atent la oamenii cu care intri azi in contact, pentru ca unul din ei are un rol sau poarta un mesaj cu totul special pentru tine si pe care merita sa-l asculti si sa-l pui in practica urgent, pentru ca e colacul tau de salvare.

Gemeni

Daca ti-ai luat candva angajamentul fata de cineva ca vei interveni in ajutorul lui la un moment dat, adu-ti aminte de promisiune si tine-te de cuvant. Tu oricum esti un om foarte corect care-si indeplineste intotdeauna legamintele, dar de data aceasta e posibil sa nu fie tocmai usor pentru tine sa duci la capat ce ai promis.

Totusi, pentru ca esti om de cuvant, vei lasa la o parte activitatile tale urgente si vei pune umarul in solutionarea problemei celuilalt. Inca o misiune indeplinita pentru tine, meriti felicitari, dar te va motiva fantastic recunostinta pe care o vei citi in ochii celui care a beneficiat de ajutorul tau. Nu te intreba, insa, daca altii ar face la fel pentru tine.

Rac

Nu te poti exprima in voie, ca si cum au pus stapanire pe tine doar emotii negative. Indoiala, teama, nesiguranta, timiditatea, toate se vor dovedi a fi cei mai mari dusmani pentru tine, pentru ca nu te lasa sa spui ce simti sau ce gandesti.

Ai mereu impresia ca ceva iti blocheaza evolutia, ca nu ai voie sa mergi mai departe, ci bati pasul pe loc prins intr-o capcana din care nu poti evada momentan. Ia o pauza, profita de acest ragaz, chiar daca nu e unul dorit, pentru a-ti mai trage sufletul si a analiza la rece ce anume te tine pe loc. De maine vor merge din nou lucrurile!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

HOROSCOP 7 DECEMBRIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies