HOROSCOP 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU – DUMINICĂ

de:
05 mart. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU - DUMINICĂ

HOROSCOP 6 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU – DUMINICĂ

BERBEC

Iti recomand sa nu iti plangi de mila pentru stagnarea de care te ciocnesti. Astral este o perioada de reevaluare, de transformare, insa incearca sa nu te mai complaci in situatia actuala.

TAUR

Relatia cu familia se amelioreaza si vei gasi metode de comunicare pentru a pune capat unui conflict aparut cu ceva timp in urma.

GEMENI

Desi te afli la locul de munca, gandul tau zboara departe, la o vacanta exotica. Nu strica sa faci ceva cautari pe internet pentru ca astazi s-ar putea sa prinzi o oferta tentanta.

RAC

Ziua de astazi iti va aduce rezultate fericite numai daca vei da dovada de eficienta. Esti atras de o persoana foarte interesanta aflata in preajma ta. Aceasta situatie te face sa debordezi de entuziasm si de viata.

LEU

Astazi te poti integra intr-un nou colectiv, astfel incat daca vrei sa te inscrii la un club, organizatie sau chiar sa participi la un curs de perfectionare, acum este momentul.

FECIOARA

Un barbat mai tanar te va ajuta si se va implica in proiectele tale, oferindu-ti niste colaborari profitabile. Chiar daca problemele financiare mai persista, totusi incepi sa simti, incetul cu incetul, cum te inscrii pe o directie buna si te reechilibrezi emotional si financiar.

sursa: roastrolog.com

Cookies