HOROSCOP 6 IUNIE 2016. ZODII LUNI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
05 iun. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 6 IUNIE 2016. ZODII LUNI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP 6 IUNIE 2016. ZODII LUNI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Balanta

Emotiile pot fi constructive, pentru ca te apropii de un eveniment care genereaza o furtuna de trairi si ganduri, pe care vei reusi sa le canalizezi intr-un sens benefic tie. Nu te lasa coplesit de temeri inutile, pentru ca vei reusi sa-ti controlezi starile emotionale extreme fara a lasa sa se vada la suprafata vreo slabiciune. Esti puternic din fire, ca atare vei sti sa mergi mai departe cu curaj, dand la o parte acea latura sensibila din tine. Si ea are rolul ei, dar nu va deveni predominanta, ci doar o resursa secundara la care poti apela la nevoie.

Scorpion

Visezi frumos si cand vezi ca visele tale incep sa prinda contur din ce in ce mai bine, prinzi curaj sa mergi si mai departe! Unii ar putea spune ca te comporti ca un copil, furat de iluzii frumoase, dar tu crezi cu tarie in visele tale si nu te vei lasa pana nu le duci la indeplinire. Nu te lasa influentat de cei care sunt tentati sa reduca la zero planurile altora, considerand ca doar ale lor conteaza, ci demonstreaza-le ca, spre deosebire de ei, care doar vorbesc despre ce vor sa faca, tu chiar pui umarul sa construiesti ce visezi!

Sagetator

Uneori, cele mai bune solutii nu vin din directia cu care esti obisnuit, ci din diverse alte unghiuri la care, inainte, nici nu te gandeai ca la o optiune viabila. Ca atare nu te incapatana sa mergi doar pe calea deja cunoscuta, cea pe care ai mers de o suta de ori inainte, ci gandeste-te la variante ocolitoare, la cai originale, la carari nebatatorite de nimeni. Ele pot duce mai repede acolo unde sperai. Lasa-ti imaginatia sa caute alternative si urmeaza-le cu mult curaj. Intr-o zi nu vor mai fi ciudate, ci la dispozitia oricui, deci tu te poti numi acum deschizator de drumuri, pionier temerar in explorarea altor perspective.

Capricorn

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere. Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

Varsator

Sentimentele iti sunt impartasite cu aceeasi intensitate de catre partener, ceea ce iti da incredere in viitor. Este momentul unei schimbari favorabile in cuplu, si nu mai esti nici nesigur, nici timid, ci ai curaj sa recunosti deschis, public, in fata tuturor, ceea ce simti. Planurile comune prind contur si gasesti sprijinul necesar din partea parintilor sau a altor persoane de care depinde viitorul cuplului vostru. Daca ai ajuns deja la angajamente, de acum poti fi convins ca ai pe cine trebuie alaturi, dar nu te culca pe laurii victoriei. Lupta in continuare pentru dragoste!

Pesti

Azi esti in centrul atentiei unui grup mai amplu de persoane care te lauda sincer pentru un succes pentru care ai muncit serios. Ai ajuns la capatul unui efort si culegi roadele, dar ar trebui sa recunosti faptul ca au participat si altii la acest succes. Fara ei nu ar fi mers lucrurile la fel de usor si de bine, deci este momentul ideal sa scoti in evidenta si contributia acestora. Ar fi incantati sa vada recunostinta ta pentru contributia adusa la reusita ta, deci fii generos in cuvinte de apreciere si de multumire!

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.

HOROSCOP 6 IUNIE 2016. ZODII LUNI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cookies