HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,PEȘTI

de:
04 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 5 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,PEȘTI

Horoscop 5 februarie 2016, Fecioară:
Ziua de 05/02/2016 pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; primiţi o propunere tentantă cu privire la o chestiune de afaceri. Nu mai staţi pe gânduri, astfel de oferte apar o dată în viaţă. Relaţia cu partenerul de cuplu poate suferi schimbări masive în următoarea perioadă; sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă rezervă astrele.

Horoscop 5 februarie 2016, Balanţă:
Se prea poate să începeţi un parteneriat nou care vă va aduce avantaje nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Trebuie, însă, să fiţi dispuşi să purtaţi discuţii serioase cu partenerii de afaceri astfel încât să ajungeţi la un consens. Seara vine cu o veste frumoasă în relaţia cu partenerul de cuplu.

Horoscop 5 februarie 2016, Scorpion:
Ziua de vineri este foarte bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale; aveţi foarte multă energie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. După orele prânzului, o persoană dragă are nevoie de atenţia voastră; încercaţi să o ascultaţi cu mare atenţie.

Horoscop 5 februarie 2016, Săgetător:
Dacă aveţi încredere în voi şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri mai mari decât o faceţi în mod normal, aveţi ocazia să faceţi schimbări majore în viaţa voastră. Pe plan profesional, puteţi încheia o colaborare foarte importantă, care vă va aduce avantaje frumoase pe termen lung. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele se ocupă de acest aspect.

Horoscop 5 februarie 2016, Capricorn:
Prima parte a zilei pare să fie una mai dificilă; vă confruntaţi cu probleme complicate, la care nu găsiţi soluţii eficiente. Din fericire, un partener de afaceri vă vine în ajutor; lucraţi atât de bine împreună încât decideţi să continuaţi această colaborare. Spre seară aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.

Horoscop 5 februarie 2016, Vărsător:
În prima parte a zilei de 5 februarie vă ocupaţi de problemele profesionale; sunteţi foarte concentraţi şi nu renunţaţi la planurile voastre până când nu le vedeţi realizate. În urma stresului acumulat în ultima perioadă, organismul vostru începe să se resimtă; câteva analize de rutină sunt indicate.

Horoscop 5 februarie 2016, Peşti:
Ziua de astăzi este una foarte bună în ceea ce priveşte cariera voastră; nu trataţi nimic după ureche şi reuşiţi să vă ocupaţi cu mult profesionalism de toate problemele cu care vă confruntaţi. Daţi dovadă de multă perseverenţă, iar şefii sunt impresionaţi de această transformare a voastră.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies