BAZAR

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec – Horoscop 5 decembrie 2016

Chiar daca ai de a face cu caractere nu tocmai frumoase de oameni, nu incerca sa te erijezi intr-un fel de judecator sau profesor pentru a-i schimba pe cei din jur.

Unii oameni nu pot fi schimbati, nici tu nu te poti schimba. Accepta-i pe ceilalti asa cum sunt. Singurul lucru pe care poti sa-l faci cand intri in contact cu caractere urate, e sa le ocolesti. Nu le permite sa te afecteze cumva, dar evita sa-i critici sau sa-i judeci. Nu ai de unde sa stii ce anume ii face pe ei sa se comporte asa. Ca atare, tolereaza-i, dar nu pica in plasa lor: de a te face si pe tine sa te porti la fel ca ei!

Taur Horoscop 5 decembrie 2016

Stai si cantareste atent, ca intr-o balanta, argumentele pro sau contra, informatii pe care le detii, senzatiile care te incearca. Vei reusi sa faci ordine intre situatiile extreme. Chiar daca totul oscileaza intre alb si negru, bine si rau, da si nu, vei reusi sa discerni foarte atent intre toate aspectele diametral opuse si sa iei decizia corecta.

Nu te grabi la prima idee care iti vine in minte, mai bine mai aduni detalii inainte de a-ti exprima ultimul cuvant, pentru ca lucrurile se pot schimba si de la o ora la alta, si te vor deruta si mai si. Chibzuieste pe indelete si abia dupa aceea spune ce ai ales.

Gemeni Horoscop 5 decembrie 2016

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima. Uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata.

Nu abandona ce ai pornit daca deocamdata nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, cand inca mai cauti o cale. Important e ca pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care iti ofera tie garantia ca la final te asteapta ceea ce visezi.

Rac Horoscop 5 decembrie 2016

Nu trebuie s-o faci pe grozavul ca sa ti se aprecieze meritele, ci mult mai buna ar fi o atitudine mai umila, mai modesta, care va convinge mult mai usor cat de bun esti.

Stii ca cei care se lauda cel mai tare risca sa dezamageasca cel mai mult. Stai in banca ta si du-ti scopul la indeplinire, pentru ca rezultatul final va vorbi de la sine, fara sa mai fie nevoie de alte elogii. Unii te vad ca fiind arogant, altii ca ai fi prea laudaros. La urma urmei iti cunosti valoarea si nu trebuie s-o scoti prea mult in evidenta. Lasa reusitele tale sa vorbeasca despre tine! Doar nici tie nu-ti plac laudarosii…

Leu Horoscop 5 decembrie 2016

Ca sa scapi repede de o sarcina, desi nu ai nici un chef sa te ocupi de ea, gasesti cea mai usoara scuza: spui ca vei face tot ce poti! E promisiunea care se spune cel mai frecvent atunci cand cineva vrea sa scape repede de o treaba, dar asta nu te pune in cea mai buna lumina.

Promiti, dar nici macar nu incerci sa faci ceva in directia respectiva, semn ca a fost o promisiune facuta in gluma, fara consistenta. Cei care te-au crezut vor fi dezamagiti atunci cand vor vedea ca ai fost superficial. Daca tot spui ceva, spune-o din suflet, bazandu-te pe ce poti face cu adevarat, pentru ca poti mai mult decat crezi!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com.

HOROSCOP 5 DECEMBRIE 2016, LUNI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button