HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
03 oct. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 4 OCTOMBRIE 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Muncesti cu sarg, dar fara prea multe satisfactii din cauza unora care comenteaza acid eforturile tale. E ca si cum ai da doar peste clienti carcotasi care cauta nod in papura, peste sefi pe care nu-i poti multumi nici daca te-ai da peste cap sau peste colaboratori care-l iau pe nu in brate si resping toate opiniile tale ca si cum ar fi imposibil de pus in aplicare.

Vezi-ti mai departe de activitatea inceputa fara sa pui la suflet rautatile sau criticile care vor sosi din toate partile, pentru ca rezultatele finale vor vorbi de la sine si ii vor convinge chiar si pe cei mai negativisti.

Taur

Ziua este incitanta si iti ofera tot felul de provocari. Esti cuprins de un elan nou, care nu te reprezinta de obicei. Ori tocmai ti s-au aprins calcaiele dupa cineva si vrei ca relatia voastra sa evolueze mai repede spre un nivel superior, ori e doar o dorinta fantastica de a incepe un drum nou, pe care inainte nu aveai curaj sa pornesti.

Energia care te copleseste scoate la iveala trasaturi pe care nici tu nu stiai ca le ai: incredere, curaj, tarie de caracter, pe care trebuie sa le pui in joc pentru a ajunge la scopul ales.

Citeşte şi Horoscop Mihai Voropchievici 3-10 octombrie 2016: Iată ce îţi prezic astrele, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca pe un atac la persoana.

Glumele trebuie spuse intr-o forma clara, care sa nu nasca interpretari eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosesti atunci cand faci cuiva o poanta sau vrei sa ironizezi o situatie delicata. Ar putea intelege altceva din gluma ta si dupa aceea nu vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slabiciunile unora, pentru ca ii poti rani profund.

Rac

Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care locuiti, candva, in perioada urmatoare. Cu ceva noroc, poate fi vorba chiar de mutare in casa noua, iar evenimentul va face pe toti si mai fericiti.

Este nevoie de initiative curajoase in familie, ceilalti asteapta de la tine cele mai importante verdicte, pentru ca, orice ai face, tu esti liderul tuturor. Depind de alegerile tale si stau cu sufletul la gura in asteptarea hotararii tale finale, deci iti dai seama ce rol dificil joci!

Leu

Vrei o schimbare de decor si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre ideile tale de renovare sau de improspatare a spatiului in care locuiti, candva, in perioada urmatoare. Cu ceva noroc, poate fi vorba chiar de mutare in casa noua, iar evenimentul va face pe toti si mai fericiti. Este nevoie de initiative curajoase in familie, ceilalti asteapta de la tine cele mai importante verdicte, pentru ca, orice ai face, tu esti liderul tuturor. Depind de alegerile tale si stau cu sufletul la gura in asteptarea hotararii tale finale, deci iti dai seama ce rol dificil joci!

Fecioara

Cu ceva timp in urma ai ajuns intr-un punct critic in care credeai ca singura solutie ar fi un final categoric. Nu te grabi sa-ti iei adio atat de repede de la tot ce ai construit, pentru ca sigur exista si o alta varianta, care poate restabili echilibrul firesc al situatiei. Nu abandonul este calea in situatia de fata, deci detaseaza-te un pic si analizeaza la rece, pentru ca vei descoperi o idee mult mai buna, ce poate salva totul in ultimul moment. Nu renunta, doar modifica ceva, prin partile esentiale.

Balanta

Poate aparea sansa unui imprumut oficial de la o banca sau alta institutie de profil sau intri in posesia unui onorariu pentru o munca prestata deja, suma ce ti de cuvine de drept. Te bucuri de niste bani promisi de ceva vreme. Orice ai face, trebuie sa respecti legea, conditiile impuse, sa nu te abati de la corectitudinea actiunilor financiare pe rol, pentru ca, in caz contrar, aceasta poate fi si o zi a penalitatilor, in care orice neregula poate fi depistata si sanctionata imediat. Ajungi in fata unei echilibrari financiare: ori ceva in plus, ori ceva in minus, exact cat e nevoie pentru a ajunge pe linia de plutire.

Citeşte continuarea pe Revista Teo.

Cookies