ȘTIRI

HOROSCOP 4 MARTIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC,TAUR, GEMENI,RAC,LEU- VINERI

Horoscop 4 martie 2016, Berbec:
Începeţi ziua de vineri cu zâmbetul pe buze; această stare de bine se datorează unei persoane foarte dragi care vă ajută să vă rezolvaţi o problemă din trecut cu care v-aţi confruntat foarte mult timp. Întreaga zi pare să fie una de poveste pentru voi, în special în relaţiile cu oamenii din jurul vostru.

Horoscop 4 martie 2016, Taur:
Vineri pare să fie cea mai aglomerată zi pentru voi şi asta pentru că s-au strâns foarte multe sarcini de care încă nu aţi reuşit să vă ocupaţi. Planificaţi-vă mai bine timpul şi, între timp, în cazul în care nu vă descurcaţi cu toate sarcinile, încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.

Horoscop 4 martie 2016, Gemeni:
Ziua de 4 martie vă găseşte cu capul în nori; vă este foarte dificil să vă concentraţi asupra vieţii profesionale şi asta datorită schimbărilor frumoase ce au loc pe plan sentimental. Lucrurile dintre voi şi partenerul de cuplu sunt pe drumul cel bun. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.

Horoscop 4 martie 2016, Rac:
La locul de muncă apar mici schimbări care se vor dovedi a fi mult mai importante decât păreau iniţial. Sunteţi pregătiţi să vă adaptaţi acestor modificări, mai ales că sunteţi siguri că acestea vor îmbunătăţi relaţiile voastre cu şefii şi cu partenerii de afaceri.

Horoscop 4 martie 2016, Leu:
Multe lucruri frumoase se întâmplă pe plan personal; sunteţi cu capul în nori şi, în acelaşi timp destul de ocupaţi cu aceste schimbări importante încât nu vă mai puteţi concentra asupra vieţii profesionale. Pentru a nu face vreo greşeală majoră, încercaţi să rezolvaţi doar treburile mărunte astăzi.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button