BAZAR

HOROSCOP 4 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,CAPRICORN,PEŞTI- VINERI

HOROSCOP 4 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VÂRSĂTOR, PEŞTI.

HOROSCOP 4 MARTIE BALANŢĂ 

Puteti sa va faceti planuri in legatura cu pornirea unei afaceri. Prietenii si partenerul de viata va sustin si va ajuta cu sfaturi utile. Dupa-amiaza s-ar putea sa aveti o disputa cu un membru al familiei. Va sfatuim sa va calmati, pentru ca in scurt timp totul revine la normal. Cu aceasta ocazie va recomandam sa nu neglijati problemele membrilor de familie, sa va faceti timp sa-i ascultati!

HOROSCOP 4 MARTIE SCORPION 

Va sfatuim sa nu va faceti un plan strict pentru astazi. Dimineata sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, iar dupa-amiaza aveti ocazia sa rezolvati o problema financiara a familiei. Bazati-va pe intuitie!

HOROSCOP 4 MARTIE SĂGETĂTOR 

Dimineata aveti mult de alergat pentru niste acte legate de o mostenire. Spre seara, va pregatiti sa plecati intr-o calatorie in interes familial, impreuna cu partenerul de viata.Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza in scurt timp.

HOROSCOP 4 MARTIE CAPRICORN 

Puteti sa va faceti planuri in legatura cu o afacere rentabila, care va va imbunatati radical situatia financiara.Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. In partea a doua a zilei, aveti musafiri care va fac o deosebita placere. Va sfatuim sa nu neglijati persoanele mai in varsta.

HOROSCOP 4 MARTIE VĂRSĂTOR 

Intuitia va ajuta sa faceti schimbari importante in plan social. Pentru aceasta, insa, sunteti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte, impreuna cu un prieten. Va sfatuim sa profitati de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea in curand. Nu neglijati odihna!

HOROSCOP 4 MARTIE PEŞTI

Dimineata aveti sansa sa gasiti un serviciu mai bine platit sau sa fiti promovat. Veti avea responsabilitati mai mari, dar si castigurile vor fi pe masura. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata. Tineti cont si de sfaturile unei persoane cu experienta din familie!

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button