HOROSCOP 31 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
30 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 31 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 31 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

BERBEC

Esti extrem de emotionat inaintea unui eveniment cu un impact emotional major asupra ta. Simti ca nu te mai poti controla, ca trairile tale devin din ce in ce mai intense si se schimba de la o ora la alta, ca valurile: ba sus, ba jos. Acum esti bine si zambesti, peste o ora deja aluneci spre nesiguranta. E un trac din ce in ce mai puternic ce pune stapanire pe tine, la fel cum simte actorul inaintea premierei. Nu stii sigur ce aduce viitorul pentru tine, de aceea stai ca pe ghimpi si tremuri ascuns cu fiecare clipa care te apropie mai mult de punctul culminant. Va fi bine, nu te mai perpeli atata!

TAUR

Numai cu toleranta si iubire poti aplana azi conflictul care se naste pe oriunde ai trece. Unii uita de valorile absolut firesti ale unei comunicari pasnice si ridica tonul fara rost, dar daca tu iti tii sub control nervii – doar stii ca ai si tu destui! – vei readuce dialogul pe cel mai placut nivel. Lasa-i pe ceilalti sa se certe cu oricine, dar nu si tu tine, deci nu le da apa la moara. Cu un zambet pe buze, cu o vorba buna, cu deschidere spre reconciliere, ii poti dezarma mult mai repede, deci lupta cu ispita de a le raspunde la fel!

GEMENI

Dragostea contine ceva aparte, un punct de reper ce iti poate schimba viata. Parca ai fi in fata unei mari decizii in care e implicata si persoana iubita. Poate azi faci cunostinta cu cel care iti va da sufletul peste cap pentru cativa ani de acum inainte. Poate te decizi, finalmente, ca e vremea sa te casatoresti si sa intri in randul lumii. Poate treci prin evenimente cu adevarat capitale legate de viata de familie sau viata de cuplu, evenimente care pot ramane scrise cu litere de aur de acum incolo in istoria ta personala. Fii deci atent la tot ce se petrece azi cu inima ta: nu e ceva banal!

RAC

Greu te vor intelege ceilalti, astazi, pentru ca te comporti atipic: parca esti un rebel pus pe fapte mari, care nu se supune nimanui, care isi pune in valoare doar propria originalitate, un deschizator de drumuri care nu accepta reguli sau ordine rigide de la altii. Mentine-ti acest spirit de independenta care te cuprinde, pentru ca poate fi exact ce aveai nevoie ca sa schimbi o stare de lucruri ce alunecase in monotonie si banal. Prin deciziile ciudate, indraznete, revolutionare de astazi, practic intorci totul pe dos, dar ii dai si o cu totul alt directie de evolutie, care ti se pare mult mai interesanta si entuziasmanta. Elibereaza-te de regulile altora, fii cu un pas inainte!

LEU

Tu esti un creator prin excelenta si tot ce iese azi din mintea sau din mainile tale e demn de lauda, din partea altora, si de mandrie, din partea ta. Canalizeaza-ti energia fantastica spre un domeniu care poate creste azi sub ochii tai, ca un aluat pus la dospit, deci nu pierde vremea pe lucruri marunte si nici nu te multumi sa te ocupi de sarcini de rutina. Azi se poate naste ceva deosebit din resursele pe care le pui in joc, pentru ca esti bine sustinut de inspiratie, de spirit de initiativa, de imaginatie bogata, de un spirit creativ iesit din comun, care, puse laolalta, pot duce la rezultate de exceptie. Apuca-te de treaba, deci!

FECIOARĂ

Primesti o informatie care are un rol stimulativ asupra ta. Iti da alt chef de actiune, de implicare, iti amplifica sperantele ca nu mai e mult pana ce vei ajunge la un anumit tel, deci nerabdarea ta creste cu fiecare clipa care te apropie de acel moment de varf. Omul care iti apare azi in cale si fata de care simti o anumita atractie sau afinitate, poate deveni, de acum inainte, un prieten de nadejde care intotdeauna va avea pentru tine un sfat bun, o solutie salvatoare sau o vorba de incurajare la greu. Tine-l alaturi de tine cat mai mult, pentru ca iti vrea binele!

BALANŢĂ

Esti un pic indus in eroare de o situatie ce pare mult mai frumoasa decat este in realitate si, daca nu te trezesti la timp, ai putea consuma inutil timp pretios. Deschide bine ochii si trezeste-te inainte de a fi dus prea departe aceasta iluzie, ca nu cumva sa se umfle ca un balon pana la maximum! Apar suficiente semnale de alarma pe parcurs care iti atrag atentia sa te opresti din vaslit pentru ca te indrepti intr-o directie iluzorie, ambalata intr-o stralucire de aur fals. Daca ai putea schimba imediat macazul spre altceva, nu ar fi chiar o energie risipita, deci cauta sa te folosesti de tot ce-ai cladit pana aici.


Cookies