HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
29 sept. 2016
3 Afișari
HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 30 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Nu le stii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul intr-o situatie in care ai avea mai mult de castigat daca spui sincer: nu stiu! Intreaba, ai alaturi de tine oameni mult mai experimentati, care vor sti sa te indrume de minune intr-o directie din care ai numai de castigat.

Accepta-ti inocenta, limitele, pozitia de simplu invatacel si stai cu urechile palnie la ce are cel de langa tine sa-ti transmita. Ii place si lui sa predea aceasta lectie si iti va explica pas cu pas, ca unui scolar aflat in clasa intai. Te jigneste asta? Nicidecum, ci chiar te amuza! Cere ajutor, sfaturi, indrumare, deci intreaba! Nu e o rusine.

Taur

Uneori, ti-e frica s-o iei de la capat, pentru ca esti prea atasat de ceea ce aveai deja, dar azi e bine sa spui adio acelei emotii, acelei stari de lucruri de care nu te poti desprinde. Apare altceva, mai promitator la orizont, care te atrage ca un magnet, ca atare e momentul cel mai bun sa te desprinzi.

Gata, inchide acel capitol, e vremea sa pleci din acel loc spre alte orizonturi. Nu va fi o despartire dureroasa, nu vei avea ce regreta, pentru ca ceea ce ti se ofera in schimb, in cealalta parte, suna mult prea frumos ca sa-i poti rezista. Accepta deci cu inima deschisa!

Gemeni

Fa un efort sa te rupi de trecut! Duci dupa tine un bagaj mult prea greu de amintiri, dezamagiri, emotii si ganduri care nu-si mai au rostul demult, dar parca ti-e frica si sa le lasi. Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand.

Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

Rac

Ai de partea ta adevarul si te va insoti pe tot parcursul pana vei primi ceea ce ti se cuvine. Nu te abate de la lege, de la reguli, de la calea cea dreapta, pentru ca numai corectitudinea te va ajuta sa obtii ceea ce vrei. Vor exista suficiente tentatii care vor incerca sa-ti distraga atentia de la ce e bine, dar tu prefa-te ca nu le vezi.

Te vei felicita la final ca ai rezistat oricarei ispite periculoase, care te chema spre tertipuri incorecte, spre castiguri facile, spre cai mai usoare. Nu le accepta, respinge-le din start si mergi pe calea cea buna, chiar daca e mai grea. Victoria va fi a ta in totalitate!

Leu

Desi ai fi tentat sa spui ca nimic nu se mai misca si esti prins intr-un punct mort, probabil nu vezi toate semnele pozitive care ti se lasa in cale ta. Tu esti una din zodiile care stie sa inteleaga semnele, coincidentele, asa zisele intamplari, dar care, de fapt, nu sunt deloc intamplatoare, deci de ce nu le vezi si pe cele care iti arata iesirea din acest impas? Fa putina liniste in mintea ta, pentru ca acolo e o voce secreta care iti atrage atentia asupra unei directii, iti insufla o anumita atitudine, iti inspira o idee salvatoare, dar nu le poti descoperi cat timp esti nervos, agitat, stresat, prins in iuresul unor evenimente negative. Detaseaza-te si observa semnele: sunt suficiente!

Fecioara

Raspunsul pe care il primesti nu te ajuta prea mult, pentru ca pare a fi o solutie nepotrivita situatiei de fata. Consideri ca nu este un raspuns corect in urma unei analize juste, deci trebuie sa lupti sa restabilesti ordinea in aceasta problema. Incearca sa intelegi unde s-au strecurat informatii false si ce anume a determinat situatia de fata, deoarece la mijloc se afla o impresie formata gresit asupra unei probleme care sta cu totul altfel decat pare. Cu cat aprofundezi mai lucid situatia, cu atat sansele de a o readuce la normal cresc.

Balanta

Se anima spiritele in jurul tau, si desi pare a fi o atmosfera mai tensionata, tu nu intri in panica si nu te opresti la aparenta agresiva a acestei stari de lucruri. Presimti ca in spatele acestei agitatii se afla altceva, ca atare nu tragi inca nicio concluzie. E o masca falsa, pusa de cineva care doreste sa-si ascunda astfel adevaratele sentimente, de aceea abordeaza o atitudine bataioasa si combativa pentru a abate atentia de la propriile sale slabiciuni. Intuitia ta de fin psiholog stie ce se petrece cu el si vei reusi, pe de o parte, sa-i domolesti energia covarsitoare si nervii si, pe de alta parte, sa-l ajuti sa se deschida sufleteste ca sa-si gaseasca singur solutii la ceea ce-l irita. Te dovedesti a fi un bun ascultator!

Citeşte continuarea pe Huff.ro.

Cookies