ȘTIRI

HOROSCOP 30 MAI 2016. Horoscopul de LUNI pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu

HOROSCOP 30 MAI 2016. Horoscopul de LUNI pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu – 30.05.2016:

Horoscop 30 mai 2016, Berbec:
Comunicarea cu persoana iubită devine din ce în ce mai complicată, fiindcă trebuie să tranşaţi mai multe subiecte serioase, însă vă confruntaţi cu un blocaj. Nu reuşiţi să vă faceţi înţeleşi, aveţi tendinţa să jigniţi şi cel mai bine ar fi să vă opriţi înainte de a spune ceva ce veţi regreta.

Horoscop 30 mai 2016, Taur:
V-aţi implicat în foarte multe proiecte şi toată lumea are aşteptări mari de la voi; până la urmă sunteţi doar nişte oameni, iar acest joc în care aţi intrat poate fi mult mai greu pentru voi. Încercaţi să vă luaţi puţin timp liber doar pentru a vă relaxa şi a vă reîncărca bateriile. Aveţi nevoie de o scurtă pauză.

Horoscop 30 mai 2016, Gemeni:
Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; o discuţie serioasă şi matură vă poate ajuta să luaţi o decizie importantă cu privire la viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, astrele se asigură să întâlniţi o persoană interesantă în cursul zilei de astăzi.

Horoscop 30 mai 2016, Rac:
Nu comunicaţi prea bine cu partenerul şi simţiţi că începeţi să cădeţi în depresie. Simţiţi că trebuie să faceţi ceva. Vă hotărâţi totuşi să mai amânaţi deciziile importante, pentru că simţiţi cum emoţiile dau năvală. V-aţi gândit bine, pentru că nu este cea mai bună idee să tranşaţi lucrurile la cald.

Horoscop 30 mai 2016, Leu:
În ciuda programului extrem de încărcat, reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi fără nicio problemă. Spre seară, vă simţiţi obosiţi şi simţiţi nevoia să vă relaxaţi. O ieşire în oraş cu prietenii vă poate ajuta să socializaţi şi să uitaţi puţin de griji.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button