Horoscop 30 iunie 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

de:
29 iun. 2016
0 Afișari
Horoscop 30 iunie 2016. Horoscop Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

Horoscop 30 iunie 2016, Fecioară:

Relaţia cu oamenii din jurul vostru poate avea de suferit astăzi din cauza încăpăţânării voastre. După orele prânzului, aveţi de rezolvat câteva sarcini importante la locul de muncă, însă vă este destul de dificil să vă concentraţi, aşa că faceţi tot posibilul să le amânaţi pentru următoarea zi.

Horoscop 30 iunie 2016, Balanţă:

Astăzi faceţi tot posibilul să vă impresionaţi superiorii, însă conjunctura astrală nu favorizează viaţa profesională. Nu sunteţi în măsură să oferiţi un răspuns în timp util partenerilor de afaceri încât să obţineţi acordul lor în viitoarele proiecte. Aveţi răbdare şi nu disperaţi, mâine se anunţă o zi mult mai bună.

Horoscop 30 iunie 2016, Scorpion:

Primele ore ale dimineţii sunt favorabile pentru relaxare sau pentru discuţii frumoase alături de partenerul de cuplu. Încercaţi să evitaţi persoanele negativiste pe cât posibil deoarece vă pot schimba destul de uşor starea de spirit. Spre seară primiţi o veste frumoasă de la un om drag.

Horoscop 30 iunie 2016, Săgetător:

Relaţia cu partenerii de afaceri poate avea de suferit din cauza unei decizii luate la momentul nepotrivit; acum trebuie să aveţi răbdare şi, pe cât posibil, să vă gândiţi să vă reorientaţi profesional. Planurile pe care le faceţi în această perioadă sunt decisive pentru viitorul vostru.

Horoscop 30 iunie 2016, Capricorn:

Trebuie să fiţi foarte atenţi la relaţia sentimentală; partenerul de cuplu trece printr-o situaţie mai dificilă şi are nevoie de toată susţinerea voastră. De asemenea, stările lui pot fi imprevizibile, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi să faceţi faţă multor momente neplăcute sau neobişnuite.

Horoscop 30 iunie 2016, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte energici şi pregătiţi de o zi cu multe reuşite. Aveţi încredere în voi şi simţiţi că puteţi muta până şi munţii. În a doua parte a zilei puteţi simţi o dorinţă puternică de a face o mişcare îndrăzneaţă, care vă aduce câteva schimbări frumoase în viaţa voastră.

Horoscop 30 iunie 2016, Peşti:

Astrele vă recomandă să dedicaţi primele ore ale dimineţii problemelor sentimentale; acesta este un moment foarte bun pentru a discuta cu partenerul de cuplu şi a rezolva neînţelegerile pe care le aveţi. Când vine vorba de viaţa profesională, este mai bine să evitaţi întâlnirile cu partenerii de afaceri.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org

Cookies