BAZAR

HOROSCOP 3 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ – JOI

HOROSCOP 3 MARTIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP 3 MARTIE BERBEC

Este o zi buna pentru studiu, mai ales in domeniul artistic, pentru calatorii si comunicare. Traversati o perioada dificila pe plan financiar, dar perseverenta si optimismul va ajuta sa o depasiti mai usor. Dupa-amiaza sunteti foarte activ pe plan social si sentimental. Va sfatuim sa acordati mai mult timp odihnei.

HOROSCOP 3 MARTIE TAUR

S-ar putea ca inclinatiile artistice si dorinta de a studia mai mult sa va aduca mari satisfactii, insa riscati sa va indepartati de prieteni. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioada va stimuleaza sa munciti in acelasi ritm. Aveti ocazia sa rezolvati problemele familiei. Daca vi se ofera sansa sa plecati intr-o calatorie, va sfatuim sa nu stati pe ganduri.

HOROSCOP 3 MARTIE GEMENI

Traversati o perioada favorabila din toate punctele de vedere si va simtiti instare sa depasiti orice dificultate. Aveti ocazia sa va afirmati talentul artistic si puteti sa culegeti laude din partea rudelor. Va recomandam sa profitati din plin de toate ocaziile care vi se ofera. Totusi, fiti cumpatat!

HOROSCOP 3 MARTIE RAC

Aveti ocazia sa straluciti in societate. Va puteti afirma pe plan artistic si intelectual.

Faceti cunostinta cu o persoana mai in varsta, care va poate ajuta mult, mai ales pe plan creativ. Va sfatuim sa o tratati cu atentie.

Dupa-amiaza puneti relatiile sentimentale pe primul loc. Nu este exclus sa faceti declaratii de dragoste.

HOROSCOP 3 MARTIE LEU

Dimineata aflati ca trebuie sa renuntati la o calatorie in interes personal, ceea ce va nemultumeste. Va sfatuim sa treceti cu calm peste acest moment. S-ar putea sa intrati in legatura cu o persoana importanta, dispusa sa va propuna o colaborare pe plan artistic.

HOROSCOP 3 MARTIE FECIOARĂ

Aveti posibilitatea sa va apropiati mai mult de persoana iubita. Daca se iveste ocazia sa plecati intr-o excursie, va recomandam sa nu ezitati. Sunteti original, iar cei din jur va primesc bine ideile. Totusi, ar fi bine sa tineti cont si de parerile celorlalti. Va sfatuim sa nu va ocupati astazi de treburi importante.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button