HOROSCOP 3 IUNIE 2016, VINERI. PREVIZIUNI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
02 iun. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 3 IUNIE 2016, VINERI. PREVIZIUNI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 3 IUNIE 2016, VINERI. PREVIZIUNI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ.

BERBEC

Primesti o veste ce iti strica toate planurile. E ca un refuz final ce iti taie tot elanul si nu mai poti merge mai departe pe acelasi drum ca inainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durata in cariera ta, dar pe moment esti un pic debusolat, nestiind incotro trebuie sa mergi de acum inainte. Esti nevoit sa iei niste masuri rapide de schimbare totala a directiei si e normal sa nu fii foarte sigur pe tine in fata unei alegeri atat de drastice. De maine lucrurile vor sta complet diferit.

TAUR

Nu te lasa doborat de o banala piedica. Daca te prinde intr-un moment fragil, gata sa renunti la cel mai mic hop, vei regreta mai tarziu slabiciunea de acum, ca atare aduna-ti fortele si lupta, orice ar fi. Vei fi mandru cand vei fi depasit starea de sensibilitate de pe parcurs, absolut omeneasca de altfel, dar totul e o chestiune de vointa, totusi! Piedici exista la tot pasul, dar asta nu inseamna ca renunti de fiecare data, ci descoperi in tine resurse fantastice de energie si de ambitie pentru a ajunge acolo unde doresti, chiar daca e greu.

GEMENI

Pleci la drum pentru rezolvarea multor treburi de serviciu, dar sunt calatorii cu rezultate pe masura asteptarilor tale. Totul va iesi foarte bine, ca atare fa-ti bagajele sa pleci in alta locatie pentru a-ti aduce contributia la diverse planuri profesionale. E nevoie de tine undeva in alta parte decat erai obisnuit, pentru ca experienta ta este necesara rezolvarii rapide a unor sarcini. Te intorci acasa multumit, cu sarcina indeplinita, chiar daca deplasarea in sine poate fi obositoare.

RAC

Nu te baza pe sfatul pe care ti-l ofera astazi un amic, deoarece nu prea e in cunostinta de cauza. Ceea ce spune, vine doar din instinct, e o vorba aruncata in vant, care nu se bazeaza nici pe studiu, nici pe experienta. E doar o parere, fara sa analizeze situatia in profunzime, de aceea ar fi mai bine sa n-o privesti ca pe litera de lege. Maine s-ar putea sa-si dea seama ca a gresit si sa incerce sa dreaga busuiocul cu o gluma, dar pentru tine ar putea fi prea tarziu. Nu te increde in cei care promit multe din prima, pentru ca ei nu stiu cat de complicata e situatia.

LEU

Mare grija pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict mai agresiv, pentru ca poate denatura in ceva mult mai urat. O vorba necontrolata, un gest impulsiv, o decizie pripita pot da peste cap planuri care ajunsesera departe, tocmai de aceea trebuie sa gestionezi cu prudenta orice factor de risc cu care te confrunti azi. Esti pe cale sa strici o prietenie de o viata, sa iesi dintr-o relatie care evoluase bine o perioada sau sa abandonezi un proiect pentru ca nu te mai intelegi cu tovarasii tai de echipa. Daca altceva nu se mai poate face decat sa renunti, probabil acel lucru nu era pentru tine!

FECIOARA

Daca nu primesti nici un fel de incurajare de la cei din jur, inseamna ca nu te afli in mediul adecvat pentru scopurile tale. Cauta alt grup de colaboratori, iesi din spatiul sumbru in care ai nimerit, pentru ca te-ar putea influenta negativ. Tu esti plin de energie, de pofta de miscare si de actiune, or acest anturaj ostil, impovarat de griji si probleme, s-ar putea sa te traga si pe tine inapoi. Ai putea deveni motorul de energie de care au nevoie astfel de oameni – tristi, pesimisti, lipsiti de directie – deci erijeaza-te in liderul lor si condu-i spre ceva care sa-i scoata din aceasta stare nefasta.

Citește continuarea pe acvaria.com

HOROSCOP 3 IUNIE 2016, VINERI. PREVIZIUNI ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies