HOROSCOP 3 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
02 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 3 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

HOROSCOP 3 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Balanta

Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. BAi senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii intelegator, cand spui nu la orice alternativa, dar te vei convinge singur la un moment dat ca nu merita sa te fixezi pe o unica idee. Exista altele mai bune, si a accepta si alte unghiuri de vedere e un semn de intelepciune si de maturitate. Nu sta captiv intr-o zona limitata: elibereaza-ti mintea!

Scorpion

Lasa-te purtat unde vrea valul, nu incerca sa controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai incredere totala ca sensul in care esti dus e cel mai bun pentru tine. Detaseaza-te de tot ce te tine legat de trecut, de amintiri si temeri, pentru ca acum ti se deschid in fata orizonturi foarte promitatoare, dar care nu-si vor arata efectele benefice decat daca te arunci cu incredere in aceasta aventura. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru ca daca tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar ca nu vei ajunge prea curand la ceea ce te asteapta la capat. Fii curgator ca apa si priveste spre viitor cu optimism maxim!

Sagetator

Parca in interiorul tau s-ar afla un ceas care merge exact in ritmul de care ai tu nevoie in acest moment. Daca te grabesti, parca timpul se dilata si iti ajung perfect orele pe care le ai la dispozitie. Daca ai timp berechet, reusesti sa te organizezi in asa fel incat sa fii eficient si sa nu risipesti orele degeaba. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se sincronizeaza toate, parca fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore si minute, incat toate se intampla la momentul cel mai potrivit. Daca ai putea mentine aceasta minunata organizare cat mai mult de acum incolo, lucrurile ar merge ca unse spre telul suprem, ca atare incearca sa te adaptezi acestui ritm de inaintare, fara s-o lungesti si fara sa intri in panica.

 Capricorn

Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii gresite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apara.

Varsator

Cauta cu grija cuvintele potrivite, tacticile adecvate in situatia de fata. Imagineaza-ti ca esti un politician care trebuie sa-si faca mesajul inteles, dar politica nu e intotdeauna spatiul celor mai sincere declaratii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gandesti si vezi cu cine faci aliante pentru a-ti atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie sa fii atent la ce spui, cum spui, pentru ca sunt multi ochi critici indreptati spre tine si ai putea fi imediat taxat pentru cine stie ce neregula. Poti lasa o impresie foarte buna datorita acestei concentrari la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tau intr-o declaratie de intentie.

Pesti

Ai comunicare mult mai usoara cu lumea din jur, pentru ca sufletul tau e foarte receptiv la tot ce se intampla. Rareori reusesti sa iti deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveste diferit, descoperind la tine un om cald si intelegator, un bun ascultator la nevoie. Esti convins ca poti colabora eficient cu lumea daca lasi toti receptorii tai deschisi, fara a mai filtra tot numai prin prisma ratiunii. Intuitia, simtirea, senzatiile sunt cele care iti vor oferi azi cele mai corecte informatii despre ceea ce se petrece in jurul tau si tot prin intermediul emotiilor transmiti inapoi raspunsul tau.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies