BAZAR

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ – LUNI

HOROSCOP 29 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ – LUNI. 

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Un membru al familiei nu isi respecta o promisiune in legatura cu o suma de bani. Nu va grabiti sa ii faceti reprosuri! S-ar putea sa aiba motive obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si familia.

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, TAUR

Pe plan profesional, eforturile sustinute din perioada precedenta incep sa dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de sferit. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, GEMENI

Partenerul de viata va face reprosuri neintemeiate. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati o confruntare. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu o persoana mai in varsta din familie!

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, RAC

S-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal la locul de munca din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Nu raspundeti la provocari! In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. Dupa-amiaza primiti o suma de bani neasteptata.

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, LEU

Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca totusi sunteti nevoit sa conduceti, fiti cat mai atent, nu va grabiti si verificati cu starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat.

HOROSCOP LUNI, 29 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu se grabesc sa va ajute. Daca nu va stapaniti nervozitatea, riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button