HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2016, LUNI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ

de:
27 nov. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2016, LUNI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2016, LUNI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Faci echipa buna cu un prieten apropiat, dar de data aceasta tu reprezinti latura rationala a acestui tandem iar celalalt e jumatatea ta emotionala. De obicei rolurile sunt exact invers, dar esti persoana cea mai potrivita pentru a analiza lucrurile corect pe toate fetele, pentru a lua decizii clare si ferme, pentru a intelege situatia la justa valoare, fara influente emotionale, asa cum ar face celalalt. Va completati perfect unul pe altul si ar merita sa folositi aceasta compatibilitate pe cat mai multe planuri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Distreaza-te, bucura-te de o zi relaxanta ca cea de azi si cauta compania altor persoane la fel de vesele si bine dispuse ca si tine. Poate fi ziua perfecta pentru o escapada in natura, daca vremea ti-o permite sau pentru o petrecere ad-hoc. Te vei cobori un pic la nivelul copiilor tai, de parca ai fi unul de-al lor, deoarece ai chef de joaca si vrei sa uiti de problemele specifice varstei tale. Merita sa profiti de atmosfera optimista a acestei zile ca sa redescoperi lucruri marunte si frumoase ale vietii, de care nu ai avut timp pana acum: muzica, plimbari, lectura, joc.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Visezi la clipa cand lumea iti va da dreptate si va recunoaste ca a gresit in etichetele pe care ti le-a pus fara sa le meriti. Tu ai rabdare, convins ca adevarul va iesi la iveala intr-o zi si nu e decat o chestiune de timp pana acolo. Intre timp nu sta pasiv, asteptand din cer o minune, ci cauta argumente, dovezi, documente eventual care sa iti sustina pozitia. Lupta pentru ceea ce ti se cuvine, ca e un drept luat, ca e o rectificare de imagine, ca e o informatie eronata imprastiata in jur, pentru ca ai toate sansele sa faci lumina.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mare atentie la afacerile pe care le inchei astazi, deoarece exista marele risc al unei gafe de proportii care iti poate lasa portofelul gol! Cineva se baga in treburile tale cu intentii clar negative, stiind sa profite de bunavointa ta, de increderea ta sau poate chiar de naivitatea ta intr-o afacere pe care nu o controlezi perfect. Va simti imediat punctul tau slab si te poate manipula in interesul propriu, lasandu-te pe tine fara bani sau fara perspectivele la care ai sperat. Mare grija pe ce dai banii, pentru ca s-ar putea sa fie o afacere proasta!

Leu (23 iulie – 22 august)

Ai o ocazie unica de a te afirma, de a iesi in fata si a-i demonstra atu-urile cu care esti inzestrat. Este sansa ta, nu o rata din cauza unor slabiciuni de moment. Ti se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu stie, pentru ca azi se remarca numai oamenii care isi cunosc cu adevarat propria valoare si unicitate. Ai un as puternic in maneca de care trebuie sa te folosesti cu maxima incredere, pentru ca o eventuala competitie te poate propulsa chiar pe tine in frunte. Fa un pas in fata si arata la ce esti tu cel mai bun!

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

O portita de iesire apare de unde nici nu te astepti, semn ca norocul este prin preajma si te poti folosi de el intr-o situatie in care te simti blocat. Din senin, te trezesti cu o salvare spectaculoasa si ai motive sa fii fericit, pentru ca treci, practic, prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a gasi solutia ideala. Dar depinde totusi de atitudinea ta, pentru ca nu vei vedea solutia daca esti ingrijorat, bosumflat, si il iei pe nu in brate la orice. Fii atent la oportunitati pentru ca ele apar exact pentru tine, daca stii sa profiti de auspiciile norocoase ale zilei.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Birocratia este cel mai mare inamic al planurilor tale de astazi, deoarece la toate usile la care bati ori ti se raspunde cu un refuz, ori nu gasesti pe nimeni. Inarmeaza-te cu multa rabdare si ambitie, pentru ca numai cei care nu se lasa cu una cu doua vor reusi sa-si duca intentia la indeplinire. Cauta alte variante, daca autoritatea in domeniu de care aveai nevoie nu e disponibila acum, pentru ca tocmai asta trebuie sa demonstrezi: ca stii sa te descurci in cazul in care planurile initiale cad. Sigur se iveste o solutie din alta parte decat cautai.

Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine, dar nu e deloc asa. Cei care te critica, o fac cu un ton constructiv, prin care chiar vor sa-ti fie de ajutor, nicidecum sa-ti taie elanul. Asculta parerile altora, chiar daca nu esti de acord cu ele, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la vorba lor. Merita sa tii minte opiniile care se vehiculeaza, nu le ignora, pentru ca vei regreta intr-o zi ca nu ai ascultat ba de unul ba de altul care ti-au oferit informatii folositoare candva. Daca acum spui nu, cand vei da piept cu ceea ce ti-au spus ei acum, vei incerca sa-ti amintesti ce ai trecut cu vederea.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi. Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Esti la mijloc intre doua tabere adverse care se razboiesc cu ton agresiv, incercand, fiecare, sa-si impuna autoritatea in felul propriu. Tu nu stii ce sa faci: sa tii partea vreuneia din ele sau sa ramai impartial pana cand se va clarifica invingatorul. Parca nu ai avea incredere in niciunul si esti ca intre ciocan si nicovala, adeseori primind atacuri de ambele parti. Vina ta e ca te-ai bagat intre ei sperand ca un arbitru va face pace, dar nu devii decat calul lor de bataie, fara motiv. Retrage-te cat se mai poate!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti, pur si simplu, rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur, nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci chiar reusesti sa intri in gratiile tuturor, datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

Sursa text: enigmeleuraniei

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2016, LUNI. BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Cookies