HOROSCOP 28 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ

de:
27 mart. 2017
0 Afișari
HOROSCOP 28 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ

HOROSCOP 28 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Horoscop 28 martie 2017 Berbec

Vestile care sosesc de departe au un rol pozitiv asupra ta, de parca ai afla ca s-au rezolvat cu bine mai multe probleme care te-au ingrijorat in ultima perioada si pentru care ar fi trebuit sa te deplasezi personal la fata locului. Nici nu mai e nevoie sa pleci tu personal la drum pentru a vedea ce se petrece acolo, in alta localitate, semn ca orice problema poate fi rezolvata si prin telefon. Tot de departe se pot ivi azi si sume de bani, exact cand aveai mai mare nevoie, bani pe care deja ii aranjezi pe caprarii ca sa fii sigur ca ai acoperit cele mai importante plati ale acestei perioade.

Horoscop 28 martie 2017 Taur

Atragi alaturi de tine persoane fara experienta, incepatoare in unele domenii, care te privesc cu admiratie, asteptand mult de la tine. Vor un sfat, o indrumare, o lectie de viata, semn ca iti apreciaza experienta sau superioritatea in unele planuri. Tu ai ce sa le impartasesti, stii atatea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisa, dornic sa transmiti mai departe ceea ce stii. Nimic nu e mai incantator decat sa vezi oameni care nu stiau nimic atunci cand au venit la tine, ca pleaca de aici cu lectia invatata, fiind cu ceva mai intelepti decat la inceput. Poti fi un profesor excelent pentru cei tineri!

HOROSCOP 28 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Horoscop 28 martie 2017 Gemeni

Mediul in care te afli te influenteaza negativ, ca atare alege-ti cu grija companionii, ca sa nu-ti strici ziua din cauza toanelor lor. Ai alaturi persoane impovarate de tot felul de necazuri care nu iti apartin, dar, cum esti sensibil la necazurile altora, te vor impresiona imediat si vei aluneca si tu spre aceeasi panta depresiva. Fa tot posibilul sa iesi din locurile in care planeaza lipsuri, boli, necazuri, chiar daca esti un suflet mare care rezoneaza la tot ce aude in jur, dar chiar nu merita sa-ti strici ziua din cauza altora care isi elibereaza astfel problemele pe umerii tai.

Horoscop 28 martie 2017 Rac

O problema de sanatate iti cam strica planurile de azi. In loc sa te concentrezi la ce aveai de facut, umbli prin farmacii, pe la medici, sau esti consemnat la domiciliu, ceea ce devine frustrant pentru tine, in cazul in care aveai un program arhiincarcat. Astfel de momente au si ele rolul lor: acela de a te mai opri un pic din elan, cand depasesti limitele propriei tale fiinte, pentru ca ce-i prea mult strica: ori alimentatia gresita, ori stres prea mare, ori munca prea multa. O pauza ti-ar fi benefica, in care sa acorzi si tu mai multa atentiei organismului tau.

Horoscop 28 martie 2017 Leu

Esti dezamagit sa vezi cum un mare vis se destrama sub ochii tai, doar pentru ca nu ai facut tot posibilul sa-l duci la capat. Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu sa mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie sa te recunosti invins si sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.

Horoscop 28 martie 2017 Fecioara

Primesti un verdict destul de sever care nu-ti permite sa duci mai departe ce ai inceput. Esti nevoit sa-i pui punct aici si, pe moment, esti trist pentru ca nu e raspunsul pe care-l visai. Unde-i lege nu-i tocmeala, ca atare trebuie sa accepti acest final de drum cu oarecare smerenie, dar nu il considera o infrangere, ci o alta lectie invatata. Vei sti, altadata, sa nu mai faci greseli si sa urmezi doar caile corecte. Daca acum se inchide un capitol cu un refuz categoric, e semn ca trebuie sa schimbi imediat macazul, pornind pe calea cea buna.

Horoscop 28 martie 2017 Balanta

Ai multe de facut pe parcursul zilei, trebuie sa te imparti intre mai multe sarcini in timp scurt. Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentia ta sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, temele cu copiii, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet in aceste activitati si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie.

Citeşte mai mult în Revista Teo

HOROSCOP 28 MARTIE 2017. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANŢĂ.

Cookies