ȘTIRI

HOROSCOP 28 MAI 2016. ZODII Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu

Horoscop 28 mai 2016, Berbec:
Este o zi de cumpănă pentru că trebuie să luaţi o decizie într-o problemă importantă, însă astrele nu vă sunt favorabile pentru asta. Nu este cea mai bună zi pentru hotărârea crucială de care va depinde restul zilelor voastre de aici înainte, aşa că încercaţi, pe cât posibil, să amânaţi.

Horoscop 28 mai 2016, Taur:
Nu mai ascultaţi părerile celor din jur în ceea ce priveşte acţiunile voastre, dacă ţineţi la reputaţia voastră. Faceţi lucrurile aşa cum consideraţi voi că este corect şi nu veţi regreta.

Horoscop 28 mai 2016, Gemeni:
Nu sunteţi într-o formă prea bună sâmbătă, nici din punct de vedere fizic, nici psihic. Vă simţiţi sfârşiţi, parcă sarcinile de săptămâna aceasta v-au mâncat toată energia şi încercaţi să vă reîncarcaţi bateriile. Mergeţi la o plimbare spre seară cu persoana iubită.

Horoscop 28 mai 2016, Rac:
Este posibil să faceţi câteva schimbări importante care vă vor aduce multe necazuri; sunteţi sigur pe voi, însă starea de automulţumire excesivă ar putea complica relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare şi încercaţi să acţionaţi în conformitate cu obiectivele comune tuturor planurilor voastre.

Horoscop 28 mai 2016, Leu:
Vă gândiţi serios să vă faceţi ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le luaţi să rănească o persoană foarte dragă. De aceea sunteţi încă indecişi şi nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Un om în vârstă vă poate ajuta să găsiţi o soluţie bună pentru problemele voastre.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button