HOROSCOP 28 IULIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
27 iul. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 28 IULIE 2016, JOI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Nu te lasa infrant de primul obstacol aparut in cale! Este doar o proba in care iti dovedesti ca nimic nu te opreste din a-ti atinge obiectivul. Totodata, te vei descoperi pe tine insuti si iti vei da seama cat de puternic esti! La final, binele invinge raul!

Taur

Ai invatat si te-ai pregatit o perioada lunga pentru a ajunge unde ti-ai dorit! Acum este timpul sa treci la practica si sa arati cat esti de bun. Totul merge ca la carte si chiar daca te vei lovi de hopuri banale, continua cu fruntea sus! Dorinta de a fi cel mai bun iti va aduce aprecieri din partea sefului.

Gemeni

Gandul de a incepe ceva nou te infioara! Insa, de cele mai multe ori este cea mai buna alegere sa te rupi de ceea ce iti face rau, chiar daca este vorba despre o relatie de lunga durata. Daca simti ca locul tau nu mai e acolo, atunci nu te teme sa renunti. Ceva bun pentru tine este pus deoparte, dar vei afla la momentul potrivit. Nu-ti pierde speranta!

Rac

Colegii de la noul loc de munca sunt exact pe placul tau si te simti extrem de degajat in prezenta lor. Insa, cand acestia obisnuiesc sa faca un lucru care nu e pentru tine, cel mai bine ar fi sa le explici. Daca nu comunici si vei tine doar pentru tine exista riscul sa explodezi la un moment dat si sa pierzi prietenia lor. In niciun caz nu accepta sa faci ceva doar de dragul unei persoane.

Leu

La munca lucrurile nu sunt prea roz si te intorci acasa incarcat cu energie negativa. Este cea mai mare greseala, pentru ca jumatatea ta nu are nicio vina si nu este nevoita sa-ti accepte toanele. Gandeste-te ca familia ta este mult mai importanta si nu merita neglijata. Apreciaza lucrurile marunte caci ele fac diferenta!

Fecioara

Totul iti merge prost in ultima vreme, iar seful tau pare a nu mai fi la fel de multumit de tine. Iti faci griji pentru ca nu-ti dai seama cu ce ai gresit, insa nu te-ai gandit ca poate o persoana din jurul tau te invidiaza atat de tare incat te saboteaza. Asadar, fii mai atent la ceea ce vorbesti, dar mai ales in fata cui iti deschizi sufletul!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies