BAZAR

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU – DUMINICĂ

HOROSCOP 28 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ – DUMINICĂ:

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, BERBEC

Aveti planuri mari si v-ati propus sa finalizati o lucrare importanta, care v-ar aduce venituri suplimentare. In urma unei vesti de la o ruda din departare, sunteti nevoit sa va schimbati programul si sa plecati intr-o calatorie in interesul familiei. Ar putea fi vorba de imbolnavirea grava a unei rude in varsta din partea partenerului de viata.

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, TAUR

Se pare ca nu aveti spor in nici o activitate, deoarece va lipseste simtul practic. Va sfatuim sa nu fortati lucrurile si sa va dedicati unor activitati de rutina. Daca v-ati planificat o deplasare in interes de afaceri, ar fi mai bine sa o amanati.

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, GEMENI

Un eveniment neasteptat din cursul diminetii va da programul peste cap. Cu prilejl unui drum in interes personal, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana care va va fi de mare folos pentru reusita unei afaceri. Evitati speculatiile de orice fel si nu va grabiti in luarea deciziilor!

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, RAC

Se pare ca nu sunteti in forma, asa ca va recomandam sa nu va asumati nici un risc. Datorita starii de confuzie pe care o resimtiti, capacitatile fizice si intelectuale sunt reduse. O persoana mai in varsta incearca sa-si impuna punctul de vedere in privinta unei chestiuni de afaceri. Cu rabdare si calm, puteti evita o confruntare.

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, LEU

In prima parte a zilei sunteti cam confuz si aveti sentimente contradictorii, care va pot afecta relatiile parteneriale. Daca vi se propune o colaborare sau o asociere, va sfatuim sa amanati decizia pe maine. De asemenea, tineti cont de sfaturile unei persoane cu experienta!

HOROSCOP DUMINICĂ, 28 FEBRUARIE 2016, FECIOARĂ

Sunteti indispus din cauza problemelor financiare cu care va confruntati de mai mult timp. Nu este momentul sa luati decizii importante. Astazi nu este indicat sa plecati in calatorii sau sa participati la intruniri. Va sfatuim sa va pastrati calmul si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o persoana mai in varsta din familie.

Citeşte restul horoscopului pe eastrolog.ro. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button