HOROSCOP 27 IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
26 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 27  IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 27  IULIE 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Ai putea avea un vis cu conotatii aparte in aceasta noapte, ca atare incearca sa te concentrezi asupra acestor simboluri, atat la culcare, cat si la desteptare. Poate fi un mesaj trimis din astral special pentru sufletul tau, care iti ofera garantia ca esti protejat, ca esti pe drumul cel bun. Ai nevoie ca ceva sa spulbere starea de incertitudine care te apasa, de aceea cauti un raspuns pe orice cale la care ai acces. Indiferent care sunt credintele tale, spiritualitatea poate fi calea de a ajunge mai repede la acel raspuns, deci roaga-te, mediteaza, citeste, gandeste, pentru ca vei incheia ziua un pic mai intelept si un pic mai luminat. Ba chiar ai putea avea revelatia misiunii tale personale pe acest pamant.

Taur

De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

Gemeni

Uneori nici nu e nevoie sa faci eforturi imense pentru a-ti indeplini visele. Ajunge sa trimiti in eter marile tale dorinte si sa astepti sa se manifeste. Exista o lege a universului care atrage in calea ta tot ce gandesti, deci de aici trebuie sa inceapa efortul tau personal: de a avea grija ce gandesti, ce creezi cu propria ta minte, ce permiti sa intre in viata ta cu adevarat. Stai si mediteaza, iti prieste de minune aceasta stare aparent pasiva, dar tu in acest timp nu stai deloc degeaba, pentru ca mintea ta construieste lumi fantastice care au toate sansele sa se materializeze intr-o zi doar pentru esti convins ca gandurile tale prind viata.

Rac

Chiar daca acum, pe moment, ai fi tentat sa spui ca nimic nu evolueaza conform planurilor, continua in acelasi mod. Ai incredere in rezultatele finale, in ciuda obstacolelor de pe parcurs, care nu sunt altceva decat o proba de incercare prin care trebuie sa demonstrezi ca nu te lasi invins cu una cu doua. Da, pot fi hopuri enervante, perioade lungi de asteptare, dar nu conteaza cat de anevoios e urcusul, ci doar ceea ce te asteapta in varf. Cat tu crezi cu tarie ca esti pe drumul cel bun, vei primi toate resursele de energie pentru a ajunge la capat cu brio!

Leu

Daca stai singur si analizezi la rece ce se intampla cu tine, nu ajungi la cele mai bune concluzii. Izolarea nu-ti prieste deloc daca lasi loc de ingrijorare, de panica, de temeri negative care nu au ce cauta la o fire puternica asa ca tine. Fa tot posibilul sa folosesti productiv linistea care s-a lasat in jurul tau si sa nu incepi sa faci scenarii pesimiste. Da, poti studia, poti citi, te poti odihni, dar fara a lasa gandurile negre sa te invadeze. In liniste, meditand la viata ta, poti gasi o solutie la problemele tale cele mai mari.

Fecioara

Te simti bine intr-un mediu in care lumea are multe de oferit si o face cu generozitate maxima, fara a astepta nimic in schimb. Te simti liber si fericit printre acestia, care dau neconditionat si prietenie, si gesturi de afectiune, si daruri minunate! Priveste-i si gandeste-te de ce sunt ei atat de darnici in semne de prietenie si de iubire? E pentru ca si ei au primit multe de la viata si aceasta e forma de recunostinta la care au apelat pentru a oferi inapoi ceea ce ei au primit din belsug. Mai rar asemenea gesturi de altruism si devotament, din care ai si tu multe de invatat, mai ales ca te gandesti daca tu ai fi in stare de aceleasi gesturi altruiste. Probabil ca nu, dar inveti de la ei cum se face!


Cookies