ȘTIRI

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANŢĂ, SĂGETĂTOR, SCORPION, SĂGETĂTOR

HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANŢĂ, SĂGETĂTOR, SCORPION, SĂGETĂTOR: 

Horoscop 27 februarie 2016, Fecioară:
Se prea poate ca astăzi să primiţi câteva responsabilităţi noi; vă vedeţi nevoiţi să vă amânaţi planurile, iar partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de această decizie. Recomandat este să vă ocupaţi de problemele profesionale cât mai repede încât să aveţi timp şi de viaţa personală.

Horoscop 27 februarie 2016, Balanţă:
Se prea poate ca astăzi să fiţi nevoiţi să coordonaţi un grup mic de oameni pentru o călătorie de câteva zile, cel mai probabil doar pentru azi şi mâine. Trebuie să fiţi foarte atenţi şi să aveţi grijă cum gestionaţi această situaţie astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Vă daţi seama de cât de mare este această responsabilitate în momentul în care începeţi să vedeţi nemulţumiţi.

Horoscop 27 februarie 2016, Scorpion:
Astăzi întâlniţi o persoană din trecut care a însemnat mult pentru voi; trebuie să luaţi o decizie cu privire la relaţia pe care o aveţi. Încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru, ci alegeţi cu inima. Gândiţi-vă foarte bine la pasul pe care vreţi să îl faceţi deoarece este unul definitiv şi apoi nu mai există cale de mijloc.

Horoscop 27 februarie 2016, Săgetător:
Relaţia cu partenerul de cuplu se răceşte în această perioadă; recomandat este să încercaţi să aveţi răbdare, să îi oferiţi libertatea de care are nevoie, fără a îl mai controla. O rudă mai în vârstă vă poate da un sfat destul de bun care vă va ajuta mult pe viitor.

Horoscop 27 februarie 2016, Capricorn:
Vă doriţi foarte mult să vă terminaţi sarcinile primite la locul de muncă, însă cu cât orele trec cu atât vă este şi mai dificil să vă concentraţi şi să găsiţi soluţii care să vă mulţumească. Recomandat este să amânaţi aceste sarcini deoarece este posibil să faceţi greşeli majore dacă încercaţi să vă ocupaţi de ele.

Horoscop 27 februarie 2016, Vărsător:
În această dimineaţă trebuie să vă ocupaţi de problemele profesionale; astrele vă recomandă să o luaţi treptat astfel încât să reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, este posibil să faceţi un drum mai scurt pentru a vă întâlni cu un membru al familiei sau un prieten foarte drag.

Horoscop 27 februarie 2016, Peşti:
Astăzi vă daţi seama că nu sunteţi mulţumiţi de bugetul vostru; simţiţi că puteţi face mult mai multe pe plan profesional şi vă gândiţi serios la câteva schimbări pentru ca situaţia să fie în favoarea voastră. Priviţi lucrurile în ansamblu şi luaţi o decizie doar după ce aţi discutat cu partenerul de cuplu.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button