HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- SÂMBĂTĂ

de:
26 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 27 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- SÂMBĂTĂ

Horoscop 27 februarie 2016, Berbec:
Nu este exclus ca astăzi să prindeţi accidental o vânzare bună la un preţ foarte bun sau să negociaţi un contract de zile mari. În relaţiile personale aveţi ocazia să faceţi câteva schimbări destul de importante, care vă vor aduce liniştea pe care o căutaţi de foarte mult timp. În sfârşit lucrurile se aranjează aşa cum vă doriţi.

Horoscop 27 februarie 2016, Taur:
Se pare că ziua de sâmbătă este cea mai bună pentru proiecte, întâlniri şi planuri viitoare. Imaginaţia voastră nu cunoaşte limite şi vă descurcaţi de minune în ideile pe care vreţi să le prezentaţi şefilor. Spre seară revedeţi persoane dragi, cu care nu v-aţi mai întâlnit de ceva timp.

Horoscop 27 februarie 2016, Gemeni:
Situaţia ciudată de astăzi vă face să alegeţi între ciocan şi nicovală; vă este destul de dificil să gândiţi şi decideţi să lăsaţi ca timpul să rezolve totul. Însă această decizie nu vă ajută prea mult, ci doar vă încurcă şi mai mult planurile. Astrele vă recomandă să vă faceţi timp pentru a vă pune în ordine gândurile şi ideile încât să ştiţi ce vă doriţi.

Horoscop 27 februarie 2016, Rac:
Astăzi visaţi cu ochii deschişi şi nu prea vă stă mintea la lucruri serioase. Nu aveţi foarte multă energie, aşa că încercaţi să nu vă luaţi foarte multe sarcini la locul de muncă. O problemă sentimentală s-ar putea să vă dea bătăi de cap. Nu este o idee bună să trageţi concluzii pripite sau să luaţi decizii importante, pentru că nu gândiţi foarte raţional. Nu îi judecaţi pe oamenii din jurul vostru, pentru că le veţi răni orgoliul.

Horoscop 27 februarie 2016, Leu:
În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de problemele profesionale; este posibil să participaţi la câteva întâlniri sau conferinţe importante, care vă vor ajuta să vedeţi totul cu alţi ochi. După orele prânzului, îndrăzniţi să preluaţi iniţiativa într-o chestiune destul de importantă; şansele de succes sunt foarte mari.

Citeşte restul horoscopului pe horoscop-urania.org.

Cookies