HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- VINERI

de:
25 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU- VINERI

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU:

Horoscop 26 februarie 2016, Berbec:
Sunteţi comunicativi şi deschişi către idei originale, care nu aşteaptă decât să fie puse în practică. Se face lumină şi în zona sentimentală. După o perioadă în care părea că nu aţi avut noroc în dragoste, există şanse să întâlniţi pe cineva special şi să vă aprindeţi rapid. Sunteţi suficient de maturi încât să nu picaţi în plasa oricui.

Horoscop 26 februarie 2016, Taur:
Atunci când vă aşteptaţi mai puţin identificaţi soluţii inedite pentru reglarea situaţiei financiare, cea care v-a dat ceva bătăi de cap în ultima perioadă. Lucrurile intră într-o linie ascendentă, astfel că începând de azi veţi avea bani să vă faceţi toate mofturile. Fiţi practici în tot ceea ce faceţi şi atenţi la fiecare detaliu.

Horoscop 26 februarie 2016, Gemeni:
O persoană pe care aţi pus ochii în ultima perioadă face astăzi primul pas. Vă cam pierduseşi speranţele, dar iată că lucrurile încep să se îndrepte pe calea pe care v-o doreaţi. Încărcătură emoţională este puternică, dar nu lăsaţi să se răsfrângă şi asupra treburilor pe care le aveţi de rezolvat la serviciu şi acasă.

Horoscop 26 februarie 2016, Rac:
Sunteţi plini de entuziasm, iar norocul vă însoţeşte la fiecare pas. Aveţi proiecte ambiţioase asupra cărora este necesar să vă ţineţi îndreptaţi atenţia. Se produc schimbări pozitive atât în plan profesional, cât şi în ceea ce priveşte relaţiile cu rudele. Doar cu partenerul lipsesc în ultima vreme motivele de bucurie.

Horoscop 26 februarie 2016, Leu:
Aveţi şansa să câştigaţi o sumă frumuşică astăzi, important este să ştiţi să speculaţi momentul oportun. Spre seară, veţi fi brusc în centrul atenţiei, aşa cum vă place. O vizită neprevăzută a câtorva amici vă va alimenta buna dispoziţie şi vă va reda energia pierdută peste zi. Se deapănă amintiri, se fac mărturisiri.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org

Cookies