HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN

de:
25 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN

HOROSCOP 26 FEBRUARIE 2016. ZODII ASTĂZI. HOROSCOP FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, PEȘTI: 

Horoscop 26 februarie 2016, Fecioară:
Azi vi se va propune un nou loc de muncă. Sau cel puţin aflaţi despre o oportunitate interesantă şi deja vă încolţeşte în gând faptul că ar cam fi cazul să mai schimbaţi peisajul. Nu staţi prea mult pe gânduri. Astrele vă sunt favorabile şi aveţi toate şansele să evoluaţi rapid din sau spre noua postură. Şi vor veni şi banii mult aşteptaţi.

Horoscop 26 februarie 2016, Balanţă:
Aveţi parte de o zi agitată, în care aveţi foarte multă treabă la locul de muncă, iar colegii mai mult vă încurcă, ceea ce va complica şi mai tare situaţia. Este posibil să se ivească oportunitatea unei deplasări într-o zonă interesantă sau a unei minivacanţe cu partenerul sau alături de prieteni. Ideea vă entuziasmează mult.

Horoscop 26 februarie 2016, Scorpion:
Ideile voastre sunt apreciate de cei din jur şi, din fericire, ajung exact la urechile cui trebuie aşa încât să vi se propună un proiect interesant din toate punctele de vedere. Cuceriţi prin naturaleţea voastră şi aveţi ocazia să vă faceţi noi prieteni. Nu plecaţi urechea la bârfe, pentru că se vor întoarce curând împotriva voastră.

Horoscop 26 februarie 2016, Săgetător:
Situaţia voastră financiară este pe cale să se îndrepte în urma unei colaborări care vi se propune azi. Este indicat să fiţi deschişi spre această ofertă. Şi nu vă temeţi, veţi avea suficient timp să vă ocupaţi de toate treburile. Spre seară, daţi o raită prin magazine, pentru că shoppingul vă place la nebunie. Profitaţi de ultimele reduceri.

Horoscop 26 februarie 2016, Capricorn:
Partenerul de viaţă vă cam ţine în frâu şi asta nu este deloc pe placul vostru. Vă cam lipseşte libertatea şi de aici s-ar putea isca nişte discuţii aprinse. Vreţi să dispuneţi cum vreţi voi de timpul şi de banii voştri. Şi apropo de bani, o mărire de salariu se prefigurează la orizont dacă veţi ştii azi să vă susţineţi cauza.

Horoscop 26 februarie 2016, Vărsător:
Mintea vă este plină de idei confuze, aşa că nu luaţi nicio decizie pripită. Azi, răbdarea este cheia succesului. Nişte cheltuieli neprevăzute vă vor da programul peste cap, mai exact veţi fi nevoiţi să vă petreceţi seara în casă pentru că nu prea mai aveţi bani. Primiţi o veste bună, poate aflaţi de venirea pe lume a unui copil.

Horoscop 26 februarie 2016, Peşti:
Vă remarcaţi la serviciu prin ambiţie şi seriozitate. Profitaţi de impresia bună pe care o faceţi şi plusaţi. Este posibil să obţineţi acceptul pentru a vă mai aduce un om în echipă sau pentru a primi un bonus la salariu. Cu cât abordaţi lucrurile cu o atitudine de învingători, cu atât vă va fi mai bine. Atenţie! Un coleg/ă vă face ochi dulci.

Citește restul horoscopului pe horoscop-urania.org

Cookies