HOROSCOP 25 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

de:
25 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 25 IULIE 2016, LUNI. ZODII BALANŢĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, CAPRICORN, PEŞTI

Balanta

Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent. De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate. Probabil cineva ti-a dat sfatul sa o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.

Scorpion

Nu mai trebuie sa stai si sa analizezi la nesfarsit evenimente din trecut care oricum nu mai au nici un rol, chiar daca tu esti cel mai atasat de vremurile de odinioara. Trecutul e acolo, la locul lui, acum conteaza prezentul, ca atare priveste ceea ce se petrece in acest moment in jurul tau, pentru ca de aici vor aparea cele mai bune solutii. Priveste prezentul cu incredere, cu realism, cu mai multa claritate, pentru ca nu mai conteaza absolut deloc ce a fost pana mai ieri. Acolo, in urma, se afla doar invataturile si experientele care te vor duce la etapa urmatoare, dar nu trebuie sa fie refugiul tau permanent atunci cand prezentul te deceptioneaza. Concentrat pe trecut nu vezi la timp oportunitatile prezentului!

Sagetator

Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti chiar un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te cam dezarmeaza. Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme! Tine banii la saltea macar azi, pentru ca iti vei multumi singur mai tarziu ca ai fost precaut si ti-ai infranat dorintele.

Capricorn

Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

Citeste si: Horoscop saptamanal 25-31 iulie 2016. O zodie ramane fara bani

Varsator

Nu mai privi inapoi si nu te mai raporta intruna la cele intamplate anterior pentru ca nu te vei mai intoarce acolo. Drumul pe care mergi acum, desi nu stii foarte clar incotro duce, are o singura directie: inainte.. Nu mai poti schimba trecutul, dar te poti concentra eficient asupra zilei de maine, pentru ca asta, da, poti schimba! Poti modifica inca de acum cursul unor evenimente viitoare in functie de deciziile sau actiunile tale de acum, deci aici trebuie sa depui cele mai serioase si corecte eforturi. Cum iti asterni, asa vei dormi, deci ai grija ce alegeri faci chiar azi!

Pesti

Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece nimic spectaculos, ai incredere in ele. Uneori, nu e nevoie de ceva iesit din comun pentru ca viata ta sa se transforme, ci poti merge pe un teren bine cunoscut, fara nimic nou in peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat ca sensul e altul. Fa la fel si acum, lasa-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperand ca acest drum sa duca la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde si nici nu visa evenimente speciale, pentru ca viata ta se schimba in cel mai banal ritm si mod, tocmai pentru a nu-ti da peste cap firescul cotidian.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies