ȘTIRI

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,PEȘTI- JOI

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016. ZODII MÂINE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR,PEȘTI- JOI:

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 FECIOARA
Nu aveti colaboratori la fel de experimentati ca dv. S-au aglomerat o gramada de activitati pe care le-ati tot amanat si acum nu mai aveti cum sa le finalizati singur. Apelati cu mai multa incredere la femeile din anturajul profesional!
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 BALANTA
Cum starea materiala este precara, este bine sa va detasati si sa asteptati noi oportunitati, fara sa fortati aparitia acestora. Invatati sa faceti economii! O parte dintre prieteni s-au intors impotriva dv. si va critica la fel ca adversarii.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 SCORPION
Starea de neliniste este motivata si nu trebuie sa mai cautati vinovatii. Pentru a rezolva o data pentru totdeauna problemele familiale, va lasati in voia sortii cu incredere. Le veti propune spontan celor dragi un „pact” de neagresiune.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 SAGETATOR
Comportamentul irational al persoanei iubite va pune in situatii dificile, mai ales ca nu puteti sa le dati niciun fel de explicatii celor din anturaj. Va reintoarceti la dorinta de a face economii si nu aveti de gand sa va lasati influentat.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 CAPRICORN
Aveti dreptate intru totul si retinerile nu mai au niciun rost. Nu aveti chef de drumuri, in primul rand pentru ca sunteti extrem de ocupat, dar trebuie sa respectati programul intalnirilor de „afaceri”. Asistati la discutii interminabile.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 VARSATOR
Interveniti in evenimentele dure la care sunteti nevoit sa asistati. Conflictele mai vechi isi gasesc azi o portita prin care sa rabufneasca. Cei din anturaj sunt decisi sa va scoata din sarite si incepeti sa credeti ca exista un fel de complot.
Sanatate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2016 PESTI
Aveti tendinta de a vorbi prea mult si cu tonul ridicat. Insistentele dv. sunt cotate ca simple cicaleli, chiar daca tuturor le este clar ca sunteti ancorat in realitate mai mult decat oricine altcineva. Seara, surprize, vesti, invitatii.
Sanatate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

Citește restul horoscopului pe hotnews.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button