HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
23 sept. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare.

Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Esti un premergator, un avangardist care are de multe ori opinii diametral opuse majoritatii, dar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Taur

Suferintele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai si tu piept cu o astfel de situatie in care simti ca inima ti se umple de tristete. Simti ca se destrama un vis frumos, ca ceea ce credeai ca e pe placul tau are de fapt si o fata ascunsa ce te face sa suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de sapun.

Daca nu esti tu, direct, vizat de astfel de momente cu incarcatura emotionala negativa, atunci suferi pentru altcineva drag tie de parca ar fi propriile tale probleme. Pui suflet in necazurile sale si cauti o solutie in locul lui.

Gemeni

Singuratatea iti prieste de minune, caci e in avantajul tau sa te retragi in lumea ta pentru a medita asupra problemelor importante. Numai in liniste deplina, departe de iuresul lumii, poti gasi azi raspuns chiar si la cele mai complicate intrebari.

O discutie intre patru ochi cu o persoana mai in varsta te va elucida in privinta multor probleme existentiale in care te simti blocat de la o vreme, dar pe care nu ai avut curajul sa le recunosti. Spune-i ce te doare, pentru ca e acolo sa te ajute, iar secretul e in siguranta la el!

Rac

Daca ai ceva pe suflet, nu tine doar pentru tine, deoarece, in doi, problemele trec mult mai usor. Fa o destainuire celui mai apropiat prieten, acea persoana pentru care ai baga si mana in foc ca te-ar ajuta la nevoie, pentru ca te vei simti mult mai bine dupa ce iti vei deschide inima in fata lui.

Sfaturile sale, felul in care se ofera sa te ajute sau chiar interventia sa rapida in problema care te macina iti vor demonstra, inca o data daca mai era nevoie, ca este un prieten adevarat. Si tu ai face la fel pentru el.

Fecioara

Nu primesti intotdeauna de la viata chiar tot ce ti-ai dori, nu in forma visata sau nu la momentul dorit, dar nu trebuie sa-ti pierzi credinta. Chiar si aceste mici esecuri au rolul lor, pentru ca ele te ajuta sa-ti educi rabdarea, sa-ti cultivi credinta, pentru ca, daca le-ai primi pe toate pe tava, ai avea o viata foarte banala. Asa lupti permanent cu piedicile, descoperi cat de puternic si ambitios poti fi, si tocmai pentru ca unele vise sunt mai greu de atins, cu atat mai mult te motiveaza lupta! Uneori primesti altceva in schimb, semn ca legea compensatiei functioneaza, ca atare accepta inlocuitorul, pana una – alta!

Balanta

Nu iti plac discutiile in contradictoriu, dar nici nu stii sa le aplanezi. Toata diplomatia pe care o pui in joc de cate ori intri in contact cu persoanele mai nervoase din fire pare sa fie inutila, pentru ca nu le poti domoli patima cu care abordeaza orice subiect. Desi esti de parere ca orice conflict poate fi aplanat daca tonul este tinut pe un teren mai pasnic, ceilalti sunt de alta parere si actioneaza de fiecare data agresiv, crezand ca totul se rezolva prin forta. Incearca sa nu-i iriti mai mult decat ai putea suporta!

Citeşte continuarea pe Revista Teo.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE 2016, SÂMBĂTĂ. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies