HOROSCOP 24 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
24 iul. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 24 IULIE 2016, DUMINICĂ. ZODII BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Balanta

Dedica-ti aceasta zi tie, organismului tau, mintii tale, care au nevoie de o atentie mai speciala acum. Orice efort indreptat spre imbunatatirea calitatii vietii, spre buna functionare a organismului tau va fi rasplatit cu o stare confortabila dupa care tanjesti. Adu-ti aminte de orice practica prin care corpul tau se va relaxa, se va tonifia, se va simti mai bine si lasa-te rasfatat de simturi. Ca e vorba de o zi la SPA, de e o ora in plus de somn si relaxare sau de mai mult sport, daca ti le vei oferi, vei incheia ziua cu un tonus ridicat si cu un corp mai fericit!

Scorpion

Azi nu prea ai chef de nimic, te copleseste o stare de comoditate pentru ca nu esti motivat de nimic care sa te traga inapoi la treaba. Iti iei o zi intreaga de vacanta in care sa dormi mai mult si sa nu faci nimic complicat. Tu ai uneori astfel de momente cand lenea pune stapanire pe tine, dar probabil ai ajuns intr-un impas si nimic nu te ajuta sa depasesti piedica, de aceea te cam lasi doborat de hop. Poate o zi de pauza nu strica pentru a te detasa, a te relaxa un pic, pentru ca, iesit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea sa vezi mai usor solutia. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic si mental.

Sagetator

Gasesti in religie un fel de leac benefic intr-un moment dificil, ca atare o vizita la biserica, o discutie cu un duhovnic sau doar cateva minute de meditatie in rugaciune au efecte fantastice asupra ta. Parca esti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te facea sa nu te simti in apele tale. Intotdeauna vei gasi alinare, liniste, solutii si ajutor de sus, totul e sa-l ceri ca atare indreapta-ti cu mai multa incredere ochii si inima spre cer. Cerurile iti raspund de fiecare data daca te deschizi sufleteste si soliciti ajutor divin. Poti primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macina, dar nu vine pus pe tava, ci sub forma unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei povesti cu talc.

Capricorn

Singur, nu poti repara o situatie care te macina, dar cu ajutorul celor dragi, nimic nu ti se va mai parea la fel de greu! Ai pe cineva alaturi care pune umarul la problema ta, si cine altcineva te intelege si te sustine mai bine daca nu familia? Ajunge doar sa spui ce te doare si va sari in ajutorul tau la nevoie! Si tu ai facut la fel pentru ei cu alte ocazii, deci este modul lor de a-ti intoarce un serviciu similar pe care si tu l-ai oferit in momente critice. Nu tine doar pentru tine si nu insista sa te descurci singur! A recunoaste ca nu poti nu e o dovada de slabiciune, ci de incredere in ceilalti!

Varsator

Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.

Pesti

Ceea ce faci azi pentru ceilalti e generozitate fara margini, pentru ca oferi neconditionat, cu draga inima, si te simti bine asa. Nu astepti nimic in schimb, vrei doar sa dai ceva din ceea ce ai invatat sau din ceea ce viata ti-a oferit tie, ca un semn de recunostinta pentru norocul de care ai avut parte. Un serviciu in slujba comunitatii, indiferent ce forma ar avea, e binevenit si apreciat la justa valoare. Ai un dar gratuit de oferit cuiva care chiar are nevoie de sprijinul tau in acest moment, si o faci cat se poate de sincer, fara a pretinde nici macar un multumesc, dar ai fi fericit daca cineva il spune.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies