HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

de:
23 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP FECIOARĂ,BALANȚĂ,SCORPION,SĂGETĂTOR:

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- FECIOARA
Nu sunt excluse sanctiunile date de o ruda nedreapta. La inceputul zilei, activitate este sustinuta si rezultatele, exceptionale. Risipa de energie va duce insa la o stare de epuizare fizica accentuata si la somnolenta sanctionata de familie.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- BALANTA
Pot aparea mici ghinioane, provocate de membrii mai tineri ai familiei. Nu manifestati niciun pic de intelegere fata de cei care gresesc. Verificati cu atentie „utilajele” pe care le folositi, pentru a indeparta orice pericol de accidentare!

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- SCORPION
Relatiile familiale sunt convulsive, lipsite de tandrete sau mila. Schimbari afective majore. La sfarsitul zilei, anulati toate activitatile neproductive si demarati altele, mult mai provocatoare si mai bune din punct de vedere familial.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- SAGETATOR
Terminati de strans actele pentru un proces pe care il considerati important, dar uitati ca exista dovezi impotriva dv. In familie, incurcaturi noi. Va luati revansa intr-o maniera originala, iar rudele se simt obligate sa fie recunoscatoare.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- CAPRICORN
Manifestati o deosebita abilitate de a aplana conflictele prin metode originale si sunteti rugat sa actionati si in alte zone de interes. Apare o conjunctura nedorita, dar faptul ca sunteti dispus sa colaborati cu familia atrage simpatie.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- VARSATOR
Rudele va ajuta din nou, insa va cer unele garantii solide. Nu aveti probleme in a va fermeca toti amicii si in a-i convinge sa faca exact ceea ce doriti. Mai mult, faceti rost de o persoana specializata care sa se ocupe cu succes de finantele dv.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- PEȘTI

Sunteti obligat sa participati la o intalnire cu persoane importante. Va aflati intr-o situatie delicata din care nu veti iesi curand. Reluati relatiile amicale cu acele persoane pe care le-ati indepartat de dv. si le faceti confidente din nou.

Citește restul horsocopului pe hotnews.ro.

Cookies