HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- MIERCURI

de:
23 feb. 2016
3 afișări
HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- MIERCURI

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- de DRAGOBETE. HOROSCOP BERBEC,TAUR,GEMENI,RAC,LEU- MIERCURI: 

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- BERBEC
Nu sunteti econom si cheltuiti pana la ultimul banut pentru cei dragi. Va simtiti amenintati, urmariti si criticati fara motiv. Este vorba doar de o sensibilitate trecatoare, care dispare definitiv la orele serii, cand ajungeti in familie.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- TAUR
Este necesar sa se detaseze de mesajele incarcate de invidie si sa fie mai prudenti in ceea ce priveste alimentatia si micile „vicii”. Ultimele trei ore ale programului sunt ambigue, presarate de reprosuri, dar si de laude minore.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- GEMENI
Nu trebuie sa imprumutati bani si nu trebuie sa acceptati cadouri care pot fi considerate mita. Vi se impune, din cauza geloziei, de catre persoana iubita o anumita conduita morala exagerata. Nelinisti ascunse si nervozitate vizibila.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- RAC
Se va dovedi in aceasta zi ca „tacerea este de aur”. Nu este bine sa va faceti cunoscute parerile despre cei din jur, deoarece tendinta generala va fi interpretarea lor negativa. Starea de sanatate este cand foarte buna, cand cam bizara.

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE- LEU
Aveti idei financiare geniale, dar nu gasiti niciun specialist care sa le puna in practica, fara a deveni periculoase din punct de vedere legal. In familia dv., exista riscul aparitiei unor incurcaturi majore. Opriti activitatile prea obositoare!

HOROSCOP 24 FEBRUARIE 2016- DRAGOBETE-  FECIOARA
Nu sunt excluse sanctiunile date de o ruda nedreapta. La inceputul zilei, activitate este sustinuta si rezultatele, exceptionale. Risipa de energie va duce insa la o stare de epuizare fizica accentuata si la somnolenta sanctionata de familie.

Citește restul horsocopului pe hotnews.ro.

Cookies