HOROSCOP 24 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
23 aug. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 24 AUGUST 2016, MIERCURI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Te afli in compania unei persoane de a carei moralitate te cam indoiesti, de aceea preferi sa pastrezi discretia in preajma ei. Nu ai vrea ca reputatia ta sa aiba de suferit din cauza eventualei asocieri cu astfel de oameni, de aceea stai in banca ta, retras, tacut, suspicios, asteptand sa scapi cat mai repede de aceasta tovarasie care nu te onoreaza. Cuvinte ca misoginism, rasism, discriminare, nu-ti sunt straine azi, si chiar daca nu e genul tau sa dai la o parte oameni care nu sunt perfecti, din punctul tau de vedere, nu te poti abtine sa nu-i tratezi un pic altfel decat pe restul lumii. Macar tii distanta (daca nu cumva ii excluzi de tot).

Taur

Apuca-te de treaba, nu astepta de la altii sa faca ceea ce poti face si singur. Tu detii toate resursele potrivite pentru un succes deplin: ai si rabdare, si ambitie, si energie, si motivatie, deci ajunge doar sa pui mana pe unelte si sa incepi sa cladesti. Nu te sperie cat de lung e drumul pana la rezultatele finale, ci esti constient ca nimic nu de ridica peste noapte, de aceea te concentrezi serios la ce ai de facut, fara sa pretinzi succese imediate. Vor mai fi momente pe parcurs cand te vei opri ca sa vezi la ce nivel ai ajuns si sa-ti mai tragi sufletul, dar e bine sa mentii acest chef de munca viu pana la final. Vei fi multumit de rezultate!

Gemeni

Gandul tau zboara spre locuri insorite, calde, luminoase, si, daca ai ocazia sa evadezi din spatiul in care te afli catre un astfel de loc, ai fi cel mai fericit. Daca nu poti calatori de-adevaratelea, te vei multumi si cu vizite imaginare, citind, de exemplu, sau rasfoind fotografii cu locuri exotice. Poate esti printre norocosii care deja isi planifica viitorul concediu, si atentia ta se indreapta spre vara, soare, litoral, mare, peisaje superbe. Pe de alta parte, un proiect inceput mai demult, care a parcurs etape numeroase si destul de obositoare, da semne ca se apropie de final si perspectivele sunt promitatoare. Abia astepti sa-i culegi roadele!

Rac

Desi esti tentat sa spui ca nimic nu merge, ca esti tinut pe loc de cine stie ce piedici imposibil de trecut, dupa ce vei depasi acest moment iti vei da seama ca acel hop era chiar in beneficiul tau! Nu te supara ca unele lucruri nu evolueaza in ritmul sau directia pe care o vrei tu, pentru ca nu ai de unde sa stii, de fapt, de ce ti se pun aceste piedici. S-ar putea ca ele sa te opreasca sa faci o greseala, sa inaintezi intr-o directie care nu iti este prielnica, te retine pana in momentul care ar putea fi mult mai bun pentru tine, ca atare nu trata ceea ce pare, in acest moment, un motiv de suparare ca pe un esec, ci dimpotriva: ca pe un noroc! E protectia cea mai buna de sus deoarece nu ai de unde sa stii ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi aparut. Nu te intrista, ci spune multumesc ca ti s-a dat!

Leu

Te simti bine si iti permiti sa te si distrezi din cand in cand. Cu asemenea pofta de joaca, ar fi pacat sa o inabusi pentru a o face pe omul matur care priveste lucrurile rigid si temator. Zambeste, amuza-te, glumeste, pentru ca e atitudinea perfecta in situatia de fata. Inima te indeamna ca privesti lucrurile dintr-un unghi ceva mai distractiv, fara atata rigoare de om mare, pentru ca asa vei trece mult mai usor peste hopuri. Fa haz de tot ce se petrece in jur, nu pune nimic la suflet, raspunde in doi peri celor care te critica, pentru ca nu are rost sa-ti strici buna dispozitie cu lucruri neimportante. Cat timp iti pastrezi acest tonus ridicat, ziua va merge ca pe roate!

Fecioară

Situatia ta financiara e in crestere, ai incredere in sensul promitator in care evoluezi, dar incearca sa-ti domolesti nerabdarea. Nu poti atinge bunastarea peste noapte, nici afacerile nu ajung la profit cat ai bate din palme, deci incearca sa evoluezi lent, dupa tehnica pasilor marunti. Un succes il naste pe altul, iar tu esti inca pe parcurs catre rezultatele pe care le visezi. Imagineaza-ti ca bugetul tau e ca un ogor care are nevoie si de ingrijire, si de fertilizare, si de plivire, si de munca din greu, pana cand ajungi sa culegi recolta. Esti abia pe parcursul acestor etape de inmultire e veniturilor, dar fii sigur ca esti pe calea cea buna.

Balanţă

Cum sa nu-ti sara tandara daca, la orice usa ai bate, ti se raspunde agresiv, nepoliticos, fara sa gasesti nicaieri de un dram de amabilitate si intelegere. Daca ai de a face azi cu institutiile statului, birocratia te va aduce pe marginea exasperarii, pentru ca nu gasesti nicaieri persoane care sa te asculte si sa iti inteleaga doleantele. Multe usi ti se inchid in nas, esti trimis la plimbare cu un ton superior si termini ziua cu un sentiment de iritare ori de cate ori te gandesti la relatiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu esti mai amabil, recunoaste, dar reactia e fireasca cand esti tratat asa.

Cookies