HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
22 sept. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

Berbec

Ceea ce se petrece azi in jurul tau te pune pe tine in valoare, dar nu neaparat in cea mai buna forma posibila. Tot ce spui, tot ce faci, iese in evidenta intr-un fel aparte, pentru ca nu poti sta cuminte fara un gest cat de cat socant despre care lumea sa vorbeasca, dar nu sunt gesturi cu care te poti mandri intru totul. Unii ar putea sa te denigreze, sa te barfeasca, sa te puna intr-o lumina defavorabila, ceea ce te obliga sa vorbesti si mai mult de tine, dar nu toata lumea te apreciaza. Nu poti multumi pe toata lumea.

Taur

Joci un rol important in grupul din care faci parte, fie ca e vorba de echipa de lucru, fie de prietenii tai. Lumea iti apreciaza sfaturile si compania, pentru ca esti o sursa de energie pozitiva pentru ei. Stiu ca intotdeauna se pot baza pe ajutorul tau, pentru ca tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decat ei, deci le poti fi de folos cand ei se simt blocati in ceata. Ai darul de a-i invata pe altii ce sa faca, de parca tu ai fi o enciclopedie ampla de solutii si raspunsuri, la care se poate apela usor. O faci cu sinceritate si neconditionat doar pentru ca tu detii solutia pentru ei: de ce ai tine-o doar pentru tine?

Gemeni

Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in functie de ce iti poate oferi cel cate te plateste. Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!

Rac

Dialogul este un pic cam agitat astazi, pentru ca ai tinut in tine mult timp o serie de aspecte bine pazite carora le-a venit acum randul sa fie exprimate. E vremea destainuirilor, a adevarurilor spuse pe sleau, a secretelor descoperite, dar e posibil ca efectul acestor confesiuni sa nu fie unul prea placut, ci pot genera tensiuni si mai mari. Daca ai continua sa taci, probabil ar fi mult mai bine pentru relatia ta cu anumite persoane, pentru ca nu oricine apreciaza sinceritatea si dezvaluirile transante.

Leu

Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat. Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu. Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in inghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.

Fecioara

Cel mai de pret lucru, in acest moment, e faptul ca cineva care tine cu adevarat la tine iti sta alaturi la bine si la greu. E dispus sa preia pe umerii sai ceva din problemele tale, sare in ajutorul tau oricand ai nevoie si. astfel, totul merge mult mai usor pentru ca nu esti singur in fata provocarilor vietii. E modul sau de a-ti intoarce niste servicii similare pe care si tu, cu alte ocazii, i le-ai daruit cu inima deschisa, oferindu-va unul altuia tot suportul necesar in momente cheie. Privesti la el cu incredere, cu recunostinta, mandru ca ai asemenea prieten!

Balanta

Nu stii cum sa tratezi oportunitatile acestei zile, de parca acelasi lucru ar contine si o recompensa, dar si un motiv de suparare. Nu le poti avea pe toate la cote maxime, chiar si cele mai frumoase reusite au la baza un pret de platit, dar merita sa-l platesti, daca la final te asteapta succesul. Nu te gandi nicio clipa ce pierd ceilalti cand tu castigi, pentru ca asa e viata: cand unul urca, altul coboara! Bucura-te de sansa ta, nu plange pentru tristetea altuia de langa tine; acum contezi doar tu.

Citeşte continuarea pe Huff.ro

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE 2016, VINERI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies