HOROSCOP 23 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
22 aug. 2016
1 Afișari
HOROSCOP 23 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

HOROSCOP 23 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Berbec

Nu poti intelege corect parerile celor din jurul tau, mai ales ca sunt atat de contradictoriu. Unii tac si nu stii ce gandesc, in timp ce altii dau replici dure si critica tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea sa-si exprime punctul de vedere cu mai multa energie, decat sa taca si sa gandeasca cine stie ce, dar nici tonul agresiv nu ti-e pe plac. Esti si tu confuz, pentru ca nu stii ce decizie sa iei privind la reactiile celor care iti tin companie. Nici una nu seamana cu cealalta, iar tu esti la mijloc si incerci sa-i multumesti si pe unii, si pe altii. Nu prea reusesti.

Taur

Ai grija spre ce-ti canalizezi azi energia debordanta, ca nu cumva sa o risipesti pe lucruri distructive, cum ar fi lupte de orgolii, sau dispute din care nu iese nimic bun. Esti pus pe harta, agresiv in exprimare si daca mai intalnesti si alti oameni la fel de nervosi ca si tine, scanteia de scandal se va aprinde foarte repede. Prin auto-control si toleranta maxima, ai putea depasi chiar si cele mai acerbe contradictii, transformand un conflict intr-o competitie constructiva, din care fiecare scoate la lumina ce are mai bun in el: vointa, ambitie, spirit de conducator.

Gemeni

Te bucuri de o stare de dolce far niente care nu te reprezinta de obicei, pe tine, un om mereu in miscare, dar probabil aveai nevoie de putina odihna. Dormi cateva ore in plus, te rasfeti in tratamente care fac bine trupului sau sufletului, iti permiti sa te ocupi de lucrurile carte iti fac placere sau poate iti permiti o zi de vacanta. Ai dori sa dureze cat mai mult aceasta stare de bine, de confort emotional, de pace interioara, dar numai de tine depinde cum reusesti sa prelungesti aceasta binefacatoare tihna!

Rac

Iesi din casa oriunde vezi cu ochii, pentru ca azi sunt favorizate calatoriile prin locuri ce au efecte fantastice asupra psihicului tau. Chiar si o excursie undeva fara tinta s-ar potrivi de minune atmosferei acestei zile, de aceea ar fi bine sa accepti orice invitatie care te-ar putea scoate din casa. Te vei intoarce acasa cu bateriile reincarcate, pentru ca natura, aerul curat sau atmosfera relaxanta in care petreci cele cateva ore vor avea un rol energizant asupra ta.

Leu

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte. Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara. Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.

Fecioara

Ziua aceasta are o conotatie miraculoasa, de parca ceva special planeaza in aer. Se pot intampla lucruri uimitoare, care iti ofera palpabil, chiar in mainile tale, cheia la una din marile tale nedumeriri actuale. Parca se rezolva toate in mod spectaculos peste noapte: te-ai culcat cu o grija si a doua zi, puf, s-a destramat, deci iata ce important e sa crezi cu tarie ca minunile chiar se intampla atunci cand gandesti pozitiv! Esti, fara indoiala, sub protectia unui inger norocos care iti ofera pe tava resursele de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Nu sunt doar vise sau sperante, ci lucruri concrete: le cladesti cu mana ta, Azi, pentru tine, nu exista NU se poate!

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

HOROSCOP 23 AUGUST 2016, MARŢI. ZODII BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ.

Cookies