HOROSCOP 23 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

de:
22 apr. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 23 APRILIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Horoscop 23 aprilie 2016: Citeste previziunile astrelor pentru zodia ta.

Balanta

Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

Scorpion

Fii foarte atent la ideea de afaceri care iti vine azi, pentru ca ar putea avea efecte dintre cele mai profitabile. Ce-i drept, ti se cere un dram de curaj de a pune in practica ceea ce gandesti acum, dar daca ai nevoie de bani, nu vei sta pe ganduri. O tranzactie financiara, incheiata azi, iti poate asigura o situatie materiala superioara, dar daca tot ai adunat ceva bani, ar fi bine sa nu te gandesti deja cum sa-i cheltui. E mai degraba un moment al castigurilor bune, de parca eforturile depuse de tine pana acum au ajuns, finalmente, la roadele dorite: foarte bune!

Sagetator

Ai mare grija la gesturile tale, care ar putea contine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe altii, mai sensibili din fire. Poate tie iti plac provocarile de acest gen, in care sa investesti tot ce ai, dar altii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresiva si o interpreteaza gresit. Poarta-te cu manusi, pe cat posibil, cu acei oameni care stau cuminti in umbra si nu vor sa participe la propunerile tale, pentru ca nici macar stimulentele venite de la tine nu-i ajuta cu nimic, ci oricum spun nu la orice!

Capricorn

Te afli intr-o companie de oameni maturi, care nu-ti seamana, dar de la care recunosti ca ai multe lucruri interesante de invatat. Te poti folosi de sfaturile lor practice, de ideile lor constructive si de experienta bogata de viata, pentru ca acestia iti sunt cu ceva superiori. Probabil sunt parintii tai care au mereu o vorba buna pentru tine sau niste specialisti de la care poti afla azi raspunsul la una din marile tale intrebari existentiale.

Varsator

Esti cam obosit la final de saptamana, si nu esti in stare de prea multe lucruri. Ai nevoie urgenta de o zi de pauza, in care sa nu faci nimic care sa te solicite fizic, pentru ca nu dai randament in nicio activitate care ar necesita de la tine vreun efort. Chiar daca incerci sa-ti depasesti slabiciunea, vei vedea ca nimic nu-ti iese si tot la odihna vei ajunge intr-un final, pentru ca trebuie sa recunosti ca ai si tu limitele tale.

Pesti

Ai planificat demult o calatorie si i-a sosit vremea! Pleci la drum cu bucurie, cu mari sperante fata de ceea ce vei gasi la destinatie, dar desi este o deplasare organizata pana in cele mai mici detalii, nu fi atat de sigur ca-ti vor iesi ca la carte. Multe surprize se pot ivi pe parcurs, deci n-ar strica sa ai un plan de rezerva in minte. Nici nu stii cum apare o situatie neprevazuta pe parcurs ce te obliga sa faci alegeri complet noi, iar spiritul tau prevazator isi va spune cuvantul. Daca ti-ai facut lectia de acasa, vei schimba usor macazul din mers.

Citeşte restul horoscopului pe teotrandafir.com.

Cookies