HOROSCOP 22 MAI 2016. ZODIAC ZILNIC. HOROSCOP DUMINICĂ BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

de:
21 mai 2016
0 afișări
HOROSCOP 22 MAI 2016. ZODIAC ZILNIC. HOROSCOP DUMINICĂ BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ

BERBEC

Nu te gandi ca daca ai ajuns intr-un punct mort e semn ca trebuie sa abandonezi directia pentru ca nu mai duce nicaieri, nu poti avea poarte de actiune in fiecare zi, noutatile nu bat la usa ta din ora in ora iar schimbarea nu se produce atunci cand si cum ai dori tu, ca atare ai rabdare! Mergi in acelasi ritm si in aceeasi directie, chiar daca momentan nu se mai intampla nimic. Esti pe calea cea buna spre ceea ce ti-ai propus, doar ca uneori mai sunt si momente de respiro, de monotonie, de liniste… dar poate fi linistea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o asteptai!

TAUR

Nici nu-ti vine a crede ce bine se rezolva toate la final de saptamana, de parca cineva mai presus de tine ar prelua controlul asupra tuturor actiunilor, ducandu-le cu brio la indeplinire. Recunosti ca ai multe de invatat din tot ce se petrece in jurul tau si esti mandru de tine cand primesti laude si aprecieri sincere pentru felul in care ti-ai jucat rolul asumat. Afacerile si proiectele majore evolueaza lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motiveaza si mai tare.

GEMENI

Daca singur nu gasesti calea spre succes, nu te sfii si cere ajutor, pentru ca in jurul tau exista suficiente resurse ce asteapta sa fie chemate. Ca e vorba de cei dragi din familie care ar face orice pentru a te vedea din nou zambind, ca e un coleg care detine cheia la intrebarea ta din acest moment sau e vorba de entitati mult mai inalte la care te poti gandi azi cu incredere, cere! Nu te incapatana sa spui ca poti si singur, si nici nu-l lua pe nu in brate spunand ca problema ta nu are solutie.

RAC

Faci echipa buna cu un prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alaturi de ceilalti.

LEU

Esti foarte preocupat de mersul unui proiect care inainteaza lent, dar ai totusi convingerea ca esti pe calea cea buna. Ai suficienta rabdare pana vei ajunge acolo unde ai sperat si depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Si se cere enorm, si efort fizic, si concentrare, si forta fizica, pentru ca nu e un proiect oarecare ce evolueaza de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investesti in acest sens. Le detii pe toate in cantitati suficiente, ca atare doar de tine depinde cat de mult si de serios te implici in ceea ce ai de facut.

Citeşte continuarea pe acvaria.com.

Cookies