HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU – LUNI

de:
21 feb. 2016
0 Afișari
HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU - LUNI

HOROSCOP 22 FEBRUARIE 2016. ZODII AZI. HOROSCOP ZILNIC BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU – LUNI

Horoscop 22 februarie 2016 – Berbec

E nevoie de o contributie solida pentru a duce la indeplinire un mare scop, de aceea trebuie sa gasesti o cale de a-i convinge si pe altii care au ceva de oferit sa ti se alature. Daca isi unesc mai multi fortele in acelasi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mandrie si un motiv de imensa satisfactie sa descoperi cat de multi oameni deosebiti vin alaturi de tine, umar la umar, pe cine te poti baza la nevoie, pentru ca roadele bune ale acestei actiuni incep sa se intrevada. Poti arata deja lumii ce a iesit concret din colaborarea voastra.

Horoscop 22 februarie 2016 – Taur

Te simti onorat sa te afli in preajma unei persoane cu multa experienta de la care ai multe de invatat. Ca e un curs de specializare sau doar o lectie de viata furata din zbor, iti place sa asculti povetele celor mai in varsta. Iti recunosti nestiinta in anumite domenii, deci mai ai multe de acumulat pana ajungi la nivelul acestuia, ca atare vei face tot posibilul sa absorbi ca un burete tot ce iti impartaseste. Nu e o rusine sa admiti ca inca nu stii ceva; in fond, omul cat traieste invata.

Horoscop 22 februarie 2016 – Gemeni

Daca proiectul la care muncesti evolueaza mai lent decat te-ai fi asteptat, nu te enerva si nici nu-ti pierde rabdarea, pentru ca nu toate lucrurile merg ca pe roate, probabil chiar si din acest ritm incetinit tu ai ceva de invatat, poate e de fapt cel mai eficient ritm in care pot evolua lucrurile, pentru ca, daca te-ai grabi, ai face o multime de gafe. E chiar e in beneficiul tau sa nu te grabeasca nimeni de la spate, pentru ca rezultatele finale vor fi mult mai bune cand ai timp suficient la dispozitie. Posibil ca seful sa vina cu atat de multe pretentii si instructiuni, incat din cauza lor ti se pare ca bati pasul pe loc, dar e mai bine sa-l asculti!

Horoscop 22 februarie 2016 – Rac

Tu te simti bine, fara sa tii cont de nimic din ce se petrece in jurul tau. Si bine faci, pentru ca azi atragi alaturi de tine numai oameni obositi, nervosi, pesimisti care vor incerca sa-si elibereze necazurile pe umerii tai. Mai bine eviti astfel de medii, pentru ca tu ai o atitudine vesela, de parca nicio grija nu te-ar apasa. La asemenea bucurie de a trai, ar fi pacat sa-ti strici buna dispozitie in medii in care planeaza supararile, lipsurile, stresul, boala. Pleaca din preajma celor tristi cat mai repede sau molipseste-i tu pe ei!

Horoscop 22 februarie 2016 – Lei

Esti in fata unui sens nou, interesant, dinamic, stimulativ, si abia astepti sa-i dai startul ca sa ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede si bine, datorita acestui tonus pozitiv care te cuprinde. Atata timp cat crezi cu tarie in sansele tale de a atinge succesul, nimic nu te poate opri, ci vei descoperi de fiecare data resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Spera, cere, tinteste sus, ridica stacheta la cote inalte, pentru ca poti ajunge acolo! Ambitia ta creste din ce in ce mai mult cu fiecare succes pe care il culegi pe parcurs si, pentru ca vezi ca se poate, indraznesti si mai mult!

Citeste restul horoscopului pe teotrandafir.com

Cookies